Nytt begrepp!

Vi alla har behov av sex o närhet!!!!!

Vi mår alla bra av uppmärksamhet, pussar o kramar och alla har väl en kk någon gång i sitt liv ....??(tror jag, rätta mig om jag har fel?)

jag tycker om det ordet
"friends with benefits"

Förkortning alltså
F W(V) B



Vet du ditt alias?

Tänkte fortsätta på det där med att Göteborg är litet.
När vi träffas tjejerna och går igenom vilka grabbar som vi nu anslutit till vårt stall ;) så kan man ju inte sitta och kalla dom för deras vanliga namn. Det sitter ju alltid någon med stora öron som då hör visa delar så då är ryktet igång utan att det igentligen finns någon sanning bakom.
Vi har kommit på en lösning för detta, vi skaffar dom alias. Vi har Rödbyxan, Flakmoppen, 75 an, Fleecestrumpan, Fula skorna, Mr, Moppen, idioten, isdobbarna, ja jag skulle kunna hålla på, vi har ju avverkat gaaaanska många här i Göteborg...... 
Några av er vet ju tillochmed om ert smeknamn och det är oftast inget negativt att få ett. Att få ett eget alias betyder att man såpass intressant av vi har ett intresse av er!!

Vackert som en saga.....

Vi började med att åka till Face. www.face.se  en make up studio som ligger på Arsenalgatan.
Där möttes vi av Lotta som skulle sminka bruden. Jag fick sminka mig själv.
Vi hade en gullig chaufför med oss hela dagen. Vi var färdiga runt 13.30 sedan åkte vi vidare till en studio på grund av att det spöregnade hela dagen för fotografering. Snacka om otur.

Fotografen Helena Kyrk är superduktig och jag kan varmt rekommedera henne.

Vi var där till 15.30 sedan åkte vi hem till brudgummen och bruden för en öl......sedan var det bara att vänta in taxin kl 16.30...Nervösa var vi allihopa till och med deras barn.

Spöregnade gjorde det ........In i kyrkan och det var helt magiskt,  det enda som gick snett var att musiken eller låten Im in love med Sanna Nielsen som knappt hördes...... något fel på sladden...... men sedan gick allt som på räls. Helt underbart !



Vi fortsatte till Jungman Jansson i gemensam transport förutom brudparet då som åkte Limousine.
Vi andra åkte dubbeldeckare. Vi var cirka 86 personer.

Maten var gudomlig och jag kan också varmt rekommedera www.jungmanjansson.se

Vi åt Laxtårta som förrätt och Bergtunga som huvudrätt och kaffe och tårta.
Talen var både roliga och ledsamma. Många tårar blev det.
Men mitt tal blev förbaskat roligt.....hahaha

Detta blev en oförglömlig dag för oss alla. Och psst.....man blev otroligt sugen på att gifta sig..

Göteborg, Sveriges största by!

Har ni funderat över hur när man träffar någon så är det nästan alltid så att man har ett tiotal gemensamma vänner på facebook. Har träffat killar på semetern som va från stockholm men tilloch med dom, trotts dom var 10 år yngre hade jag gemensamma vänner med. Är facebook alltid bra eller är det ibland ett hinder att kunna vara anonym och faktiskt börja från noll när man träffar någon. Om jag träffar någon jag tycker är intressant så kollar jag direkt om han finns på facebook, många googlar säkert oxå den dom träffar. Blir det så att man skaffar sig en förutfattad mening om personen man ännu inte känner?

Är man ute i Göteborg som vi i Glamoskråma ofta är så är det säkert många som vet vilka vi är, samtidigt som vi oxå vet vem dom är och oxå har hört en hel massa om. I vårt gäng har vi bestämt oss för att skita i vad folk pratar om. Vi ser det istället som en heder att folk har så tråkiga liv att dom behöver prata om oss istället för till oss. Men varför inte nästa gång ni träffar oss, kom fram ta en kaffe eller glas med oss. Vi kanske skulle överaska dig!

I helgen ses vi naturligtvis på premiären av GLOW på fredag kväll!

Min livs självbiografi...

Ibland går livet så fort att man måste stanna upp och försöka se de som en film, spola tillbaka och se igen.. fundera... kanske se vissa scener mer än en gång.. jag gjorde delar av de idag ... och jag tycker verkligen om de jag ser.. mitt liv, människor jag mött, upplevelser, äventyr, utveckling som människa.. Glädjen jag har runt omkring mig är inte bara andras förtjänst utan självklart min egen.. Att få uppleva så många vänner som tycker om en för den man är.. att få omge sig med människor som lyfter en.. De är ren glädje och kan inte på något sätt köpas för allt i världen.. Synd man inte kan få snabbspola fram lite och tjuvkika på sin framtid... Blir drömmen sann.. slår önskan in... För mig är livet fullständigt när de finns ren kärlek, trygghet och glädje.. Och de har jag ju nu... Så jag pausar och ser på den bilden en stund... ♥♥♥

Stundande Bröllop

Klänning : Check
Skor: Check
Frisörbesök: Check
Fotvård: Check
Naglar: No Check hann inte gå till ML .....
Väska: Check
Botox: Check hahha
Läppar: Check hahhahah ...ja lite restylane har jag
Underkläder: Check klänningen är lite för tajt så det blir utan BH dock
Sjal: Check
Presenter: Check

Ja Ok den kommande 40 - årskrisen lyser igenom .....

Mycket att tänka på mig som bara är tärna........Bilder kommer snart

Ha en underbar helg alla ni andra.





Flytt på gång!

Nu är det flytt på gång... så underbart att äntligen komma närmare stan !!!
Jag är så glad!!!!!!!!!!!
Nu är det fotografering imorgon på min lägenhet och sedan nästa vecka är det annons ...och veckan därpå visning.
Mycket att göra men det är värt varenda svettdroppe....

Stundande Bröllop

På Lördag är det Bröllop...Gud vad jag ser fram emot detta. Det är min Lillasyster som skall gifta sig för första gången. De träffades via grannar för cirka 2 år sedan. Förvisso ganska turbulent och det var nog inte många som trodde det skulle hålla så länge.... men det har det gjort & de är så lyckliga.
Bröllopet har planerats sedan 1 år tillbaka. Jag skall vara tärna Vilken Lycka ! Mycket att göra denna vecka...

www.brudobrollop.se 

Innan vigseln brukar tärnan tillsammans med bruden åka till frisören för att bli i ordninggjord.
Skäm bort bruden genom att ta med lite champagne, eller annat lätt mousserande vin för festlighetens skull,och någon härlig smörgås och mineralvatten, så att hon får något i magen innan vigseln.
Ta också gärna med ett syetui med nål och tråd, en liten sax och några säkerhetsnålar. Huvudvärkstabletter och några plåster kan också vara bra att ha till hands.
Bruden är säkert ganska nervös, och det är lätt att man glömmer sådana saker, och det är säkerligen uppskattat om du som tärna tänker på dessa detaljer!

I kyrkan är det du som tärna som tar hand om buketten under vissa tillfällen vid vigseln.
Du går antingen in bakom bruden, tillsammans med marskalk, om sådan finns, eller innan bruden, så att du står framme vid altaret och väntar när brudparet träder in i kyrkan.

Under middagen förväntas tärnan hålla tal, men om du inte känner dig bekväm med att tala, så berätta gärna det för brudparet redan innan vigseln, annars finns risken att de blir besvikna.




Hollywoodfruar

Premiären av säsongens nya avsnitt Svenska Hollywoodfruar. De är bara för mycket förutom Maria Montazami då förstås. Helen Persson var svårt att definera åldern på skulle tippa på 65 år men hon har en 8-årig dotter. Som hon tydligen castar till att bli skådis, modell..... etc. Att hon dessutom själv varit modell har jag väldigt svårt att förstå men kanske blir hon vacker på bild....se nedan.




Ett Blogginlägg från Tv3

Är ganska trött på att så fort man påpekar att man tycker någon ser ut som skräp så är man plötsligt "avundsjuk", eller så är det "jantelagen" och blablabla...

Jag är av den uppfattningen att har man inget snällt att säga så ska man vara tyst, för om man gör människor ledsna så bidrar man bara till att göra världen sämre. MEN, om någon har opererat sig så hårt och hos en så dålig plastikkirurg som exempelvis Kissie, Isabel Adrian och Agnes-Nicole Winter och man säger att det är tråkigt och förjävligt hur de förstört sig själva så är man väl inte avundsjuk!?! Jantelagen existerar dessutom i princip inte längre förutom på vischan, men det är likadant I HELA VÄRLDEN; folk är över lag mer avundsjuka och ogina om de bor i en liten håla med krossade drömmar och är allmänt bittra på livet.

Det enda jag är en gnutta avundsjuk på är att så otroligt ytliga, korkade, talanglösa och självupptagna människor har lyckats så bra och har så mycket pengar.. Får mig att undra vad fa-an jag sysslat med, för om de kan lyckas så kan ALLA göra det.


Vad skulle jag göra utan mina fantastiska vänner?

Att i vuxen ålder träffa nya vänner som man kan dela med sig av sitt livs alla öden, sina bra och dåliga sidor, sina med och motgångar e fantastsikt!

Förstår att många tycker vi e ett annorlunda tjejgäng som kan hänga ihop så många. Tjejer umgås ju inte i gäng ;)Vissa blir provocerade att vi är som vi är. Kan förstå att vi kan upplevas som både det ena och det andra. Ja vi har kanske ett bekräftelsebehov, men vem fan har inte det om man lägger handen på hjärtat. Ja det är möjligt att vi har en och annan man som i vårt snart 40 åriga liv som passerat våra sängar. Och naturligtvis inser vi att vi oxå kommer att bli 50 och inte vara lika attraktiva, eller jo förresten, glömde DR Berne på KLINIK 34 och hans fantastiska trollkonster med Botox kan få oss att stanna upp och vara lika snygga i 20 år till!!

Glamoskråma är ett tjejgäng med vitt skilda bakgrunder men det vi har gemensamt är att vi vill leva livet! Med glädje en nypa sarkasm och självironi så väljer åtminstone jag att leva mitt liv som jag vill. Att folk sen har åsikter tar jag som en komplimang att dom har tid att lägga energi att ha åsikter om vad jag gör istället för att göra nått som gagnar den personen. Man kan gå och hänga upp sig på att man inte är nöjd med det ena eller det andra eller så kan man välja att ta tillvara på det som man kan vara glad för. Jag väljer det sista.

Tack mina goa glamisar och alla ni runt omkring som gör mitt liv så mycket bättre att ni bara finns omkring mig.

Kärlek till er alla!


Zpeed- segway


Var på promotionmässan i jönköping ons-torsdag förra veckan och tittade på en massa nyheter bla den fräcka Zpeed en liknande segway ca 77,000:-) fast till ett mycket bättre pris

Vi kan sälja den för ca 16,000 ex moms och den går i 18 km/h -ca 4 mil.
Perfekt färdmedel och den är dessutom miljövänlig går på el

Jag provkörde den och den var grymt rolig och snabb!!



Känslor vi måste gå igenom genom livet....

Tänkte jag skulle dela med mig lite av mitt liv och då menar jag mitt liv i förhållande med killar/män..

Mitt första förhållande höll i ca 5 år, sen en kille på 2 år efter de träffade jag pappan till mina barn och de höll i nästan 11 år, vi hann inte separera förrän jag träffade min stora kärlek och de höll  tyvärr bara i 6 år, sedan träffade jag min själsfrände och de höll bara i 2 1/2 år men tyvärr var de nog de sista förhållandet som gav mig den största törnen på både mitt självförtroende och på mitt sätt att se på ett förhållande/äktenskap..

Om vi då räknar ut så har jag haft ett förhållande i drygt 26 år och aldrig vart riktigt singel,de är alltså först nui denna stora värld som jag är singel, inga livbåtar och ska hitta mig själv.. Jag är oerhört social men trivs som fisken i ensamheten.. Carpe diem säger jag...:)  

Är de så att emellan 15 och kanske 25 år har de flesta en eller flera olyckliga kärlekar och man lär sig något nytt för varje kärlek man stöter på.. men OM man inte gör de omkring den åldern så kommer den förr eller senare och man måste lära sig denna läxan någon gång i livet. Då har jag stött på den och ska ta lärdom av den..


 Bara lite tankar.....


Ibland kan EN kyss misstolkas

En favorit i repris,

My reaction to your yesterday sms is a mix of surprise and disappointment. 

My clear interpretation of your message is that you want to take a quick distance from me for some reasons and a sms is an easy way out. 
It is disappointing to read that you find me a very nice person but you do not want to meet me and keeping a friendship. Do you really think I can believe to these childish stories at my age? I hope not.
Please do not get me wrong, we do not know each other and there is absolutely nothing among ourselves. I find you a very attractive lady, not only physically but from an overall point of view. You transmitted me harmony in a unique combination of physical and mental touch. I also feel that you have been attracted by me, probably physically only.

My outmost disappointment for you sms is the lack of basic respect for somebody who gave you respect.
As I said, it is your good right to find some better guy having a good party time at Lipp on Saturday night or to change your mind about me for whatever reason during a Sunday hang over.

If you like to play the “Sex and the City” role of independent and irresistible lady you are more than free to do it; let me just express you my disappointment as I had a first better impression of you and that I believe that show respect for the other persons is not a weakness.

Min blåa morgonrock

Tänkte jag skulle skriva av mig lite ..... :-)

Plötsligt stod du framför mig ,jag hade sagt till mig att jag inte behövde nåååån..
Alla har vi våra krav ,de ska vara si och så..men när hjärtat får sin vilja fram kan man inte stå emot.
sitter i min blåa morgonrock och solen den går opp och mitt kaffe smakar gott...
-Sitter i min blåa morgonrock och tar mitt första kaffe för idag ...
tänker på oss två och kan inte sluta le....
smaken ifrån dina läppar sitter fortfarande kvar .....
Mina känslor är så starka, så starka att jag inte kan få ro......
E de meningen de ska bli vi?
så går vi.......drömmer..... tänker om ,när,var o hur...
sms ifrån dig, så fina och underbara...
Hjärtat bultar som aldrig förr..är så lyckligt att du finns....
så underbar och bara min...
Dagarna går så fort och sanden rinner ut....
vi möter varandras blick och vi vänder bort.
resan vi fick var alldeles för kort.
vad händer nu?
vad händer nu..........ohhoh ohoo oh oh
-Sitter i min blåa morgonrock och tar mitt första kaffe för idag .
tänker på oss två och kan inte sluta le....
smaken ifrån dina läppar sitter fortfarande kvar .
Mina känslor är så starka, så starka att jag inte kan få ro.
Sitter här min blåa morgonrock...
Sitter i min blåa morgonrock...
önskar du fick se...

Blodgivare....

Idag var jag och lämnade blod på Droppen i Nordstan, något jag förövrigt tycker ALLA borde göra.. Sjuksköterskan som tömde mig på de lilla blodet informerade mig om att jag lämnat blod 31 ggr och de innebär att jag lämnat 3 ggr mig själv i min egen blodsvolym.. Dvs ca 1 1/2 tioliters hink.. Och ska tilläggas.. ALLT blod har används.. Sug på den karamellen, sa han till mig, Du Har Räddat Liv!...

Vad jag vill säga med detta är.... Börja GE BLOD!!!!!!

Många kramar till er ALLA där ute, var rädda om varann... KÄRLEK!


Show security

Jag arbetade med showsecurity under way out west för första gången och det var så kul och man var så laddad inför detta!

Vi fick jobba ner i "diken" alltså framför scenen och stå där och vakta och se så alla människor mådde bra ,ge dem vatten i mellanåt för det blir varmt och trångt längst fram.... även dra upp männsikor som svimmar eller inte orkar stå kvar i publien... för de kan mycket jobbigt ibland..
Det var så kul när publiken kom i riktig stämning och sjöng med i alla låtar!!
de var bla Thåström,Prince, kayne west och kalifa som det var mkt drag i!!!
En upplevelse för livet!!

Way Out West

Idag kommer hela Linnegatan & slottskogen skaka av festivalen som kommer äga rum från idag till imon..alla sorters musik kommer spelas och det kommer bli så kul att var där!!

Vi ses där helt enkelt!!
http://www.wayoutwest.se/

Bridesmaids

11 tjejer som var på Bridesmaids, jag skrattade så mycket.. sen åkte vi hem till en i glamoskråma på en kvällste & lite mys.
Inte nog med detta kan jag berätta vad som hände innan jag kom till bion stressade som bara den hann med två kundmöten och ett besök hos min optiker Lorensbergs Optik med min son som skulle testa linser för första gången...
allt detta innan kl 17,30..
sen hann jag inte äta något heller det kurrade i min mage... ringer upp tjejerna ...
-vem vill ha en cheeseburger?
ja det vill vi ha in på mc d.. och handlade,....
stressade sedan till bion var där ca 17,50 filmen började kl18,00..
Stressade in och hittade min plats sätter mig ner och tar av mig jackan...och tror det eller ej så tar jag grannen dricka och börjar dricka på den....:-) hon sa bara heej... det är min dricka ..oh vad jag skämdes... oh förlåt.förlåt mig. sa jag ska jag hämta en ny ? nej nej sa hon men gud vad pinsamt .....
det är jag i ett nötskal....
Min svägerska var med i kväll och det var längesedan vi umgicks så mysigt "min syster" som vi brukade säga då jag var gift ....
Pussar o kramar ha en underbar dag alla där ute var rädda om er !!!

snurrigt värre....

Imorse vaknade jag tidigt......tankarna snurrade om vad som händer i mitt liv just nu... ska jag våga tror på kärleken ?

Är det rätt tid? med rätt man? och rätt tillfälle ?allt måste ju klaffa.....allt måste ju stämma....
Ibland undrar man om ödet spelar ett spratt...
Jag hade inte tänkt att träffa någon och så plötslig står han bara där framför mig det är de samma för honom....
ingen av oss var beredda på detta!!!

Ikväll blir det bio med tjejerna i glamoskråma Kul, kul ska de bli...  sitter på jobbet och tittar ut och regnet bara öser ner... säg inte att sommaren är över redan.....




Första dagen på jobbet!

-Första dagen på jobbet bestod av att fixa iordning alla ordrar jag gjort under våren o sommaren, ringa och reklamera saker som inte blev som de skulle... är så nöjd med min dag!
Före lunchen blev jag lite illamående trodde jag var magsjuk( hade ätit lite gammal choklad) men efter lunchen gick det över, jag blev lite trött o frusen efter lunchen så jag tog en av våra goa sherpafiltar om mig la mig på golvet och tog en ca 10 min powernapp och lyssnade till avslappningsmusik .....så underbart  sen var jag på det igen ....älskar mitt jobb!!



Direkt efter jobbet åkte jag hem till dukat bord av bästa bästa vännen en i glam o skråma så klart ... så underbart att ha omtänksamma vänner!!! love you.. de finns få som är så generösa :-)
Ikväll blir det nog en liten fika på Linnégatan innan sängen kallar!!

Sista helgen innan semestern är slut!

Semestern är över ... efter 4 veckors skön ,lång ledighet börjar det vanliga livet nu på måndag för många av oss!!
Vilken ångest eller är man laddad o utvilad nu inför den tuffa hösten och vintern?...
Jag hoppas jag är utvilad och laddad inför hösten!!
Jag är glad och tacksam för min underbara semester!!
Denna helgen stod i partyns tecken vi glamo skråma tjejer var ute både på fredag o lördag.
På fredagen var vi ett stort gäng vänner och åt på restaurang MOON Thai KITCHEN,


så fantastisk mat och miljö svår att slå vi slog klackarna i taket drog sedan vidare till LIPP o GLOW.. vi hade så trevligt!! vi hade även på oss våra glamtröjor!!

Lördagen gick vi till Port Du soleil...Där hade vi så kul och dansade oss så svettiga tills de stängde sedan gick vi till GLOW - en så kul helg!
Söndagen blev det lugnt, lite golf och sedan vi träffades ihop på Caleo med både nya och gamla vänner och satt o skrattade ,det är nog få vänner som vi som håller ihop och stöttar varandra så mycket, vi bryr oss om varandra och är så tacksamma för att vi är vänner och vi har även fått många nya tjej och killvänner och det berikar oss jättemycket!
Vi respekterar varandra och snackar inte skit om varandra, vi tycker inte om intriger ,respekt a och o!!

Underbar helg, och imorgon e det vardag!

Semester, dom veckor man längtar till hela året, man har stora förväntningar allt man vill göra och man måste ha kul, allt ska vara fantastiskt! Faktum är att har man haft en semester med kanon väder här i Sverige så kan man med små medel ha det helt underbart. Det har vart dagar när man har legat på stranden till lång in på kvällskvisten. Allt blir så lätt när solen skiner, man känner att man tankar sina energi depåer för en mysig höst där man kommer in i rutiner igen.

Vi i Glamo Skråma avslutade vår semester med en helg i festens tecken. Vi samlades på MOON, en helt fantastisk Thai restaurang för att äta middag. Det började med att jag bokade bord för 5 personer, men fick snabbt boka på efter hand. Det slutade med ett galet gäng på 26 personer. Dom flesta var singlar och hade en kväll som vi sent ska glömma, eller en del ska kanske just glömmas...

Efter en rolig högljud middag gick vi alla vidare till GLOW för att dansa. Många nya bekantskaper skapades denna kväll, både vän relationer och även lite flörtar. En kväll som jag tror att alla kommer ha med sig ett tag framöver.

Ser framemot att fortsätta hösten och se vad den har för spännande att bjuda på, och tack alla fantastiskt trevliga människor som var med och gjorde kvällen så härlig!


Att erkänna sig själv..




Idag har jag gjort något väldigt bra.... att erkänna för sig själv ser jag som ett stort steg i rätt riktning... För att utvecklas, måste man känna sig själv... Att vara ärlig mot sig själv gör att man kan vara ärlig mot andra.. denna veckan har gett mig massor av nya sätt att se på saker.. tala om de, ger mig utveckling.. nya blad.. att aldrig vara rädd för att bli dömd av andra är en utveckling.. och snart är jag den vackraste blomma i själen med massor av nya blad.. ren och färgglad.... :))



Bra eller dålig uppväxt

Om man har en bra eller dålig uppväxt hur mkt påverkar det oss som vuxna?

Vissa som har haft en svår uppväxt med disfunkionella föräldrar kan klara sig mkt bra som vuxna " maskrosbarn" om de haft någon annan vuxen eller bra vänner som funnits där och blir starka av sin uppväxt och blir nog oxå mer drivna och framåt medan andra kanske inte klarar sig pga av sin dåliga uppväxt de väljer eller hamnar i fel spår.. de är ju väldigt viktigt vem man träffar som partner oxå och vilka vänner man väljer.. att man alltid har en inre tro på sig själv och att man som vuxen väljer hur man vill leva sitt liv...  att hela världen ligger framför ens fötter..
.http://www.maskrosbarn.org/
Många som har haft en bra uppväxt klarar nästan alltid,,och de är väldigt tacksamma för det! de är nog väldigt få som går fel väg eller hamnar fel.. men det är inte alltid de klarar en kris i livet lika lätt och kan hantera det och gå vidare lika snabbt som maskrosbarnen.... by the hard way!!
De som har haft en bra och trygg barndom blir oftast väldigt hjälpsamma och de finner nog ofta sin roll att hjälpa andra som har haft de svårt ,kanske inte alltid men det händer ofta..vem vill inte växa upp i en trygg familj!!?? <3

Vi i glam o skråma vi pratar ofta om relationer,barn, barndomen/uppväxt, förhållande och om våra känslor och problem som kan uppstå runt omkring oss ,vi stöttar varandra o är en blandad kompott med olika bakgrunder och de ger oss nog väldigt mycket styrka tillsammans!!
Som sagt vi gillar glam och visst har vi många skråmor oxå :-)


make up tips! Sotade ögon! så snyggt

http://emanmakeup.blogspot.com/2010/02/lea-michele-grammy-makeup-tutorial.html

Vanliga missuppfattningar....

Sitter och tänker på vilka situationer jag hamnat i och hur dom återkommer helatiden... Samma situation, samma frågor och samma besvikelse...

Vi  i  Glamo Skråma är som ni vet ute endel, kvällstid som dagtid, då vi träffar en massa olika människor.. Vi är spontana, glada och tillmötesgående.. inga märkvärdigheter alls.. Vi ser alla som nya vänner och välkomnar alla.. Ibland kommer frågan, ska vi ta en fika någondag!?!... Varför inte säger jag!!!.. Vi lägger till varandra på Facebook, kanske chattar lite, gillar varandras statusuppdateringar osv.. Inget flört ska tilläggas...sedan kommer tid för fika... Man träffas, pratar vardagligt om jobb, semester osv.. Man skrattar och har de trevligt.. Kort efter detta kommer ett mycket större intresse, sms och samtal... Alltid trevligt tycker jag självklart.. men sen kommer de klassiska, intresset från den andra parten och som sedan leder till ett missförstånd och besvikelse...

Själv blir jag väldigt sällan intresserad av en människa jag inte känner.. Attraherad kanske, men inget mer än så.. De tar vanligtvis upp till 3-6 månader innan pirret i magen, förälskelsen eller intresset kommer för mig... Jag får ofta förklara mig att jag INTE är intresserad av en kk, dejt eller one night stand...
Jag vill ändå självklart fortsätta träffa människor, män, vänner osv.. Fika, ta ett glas och Go With The Flow... och ha kul... men då kommer min fråga!!!???

 Vad gör jag för fel som hamnar i dessa situationer, jag vet vi är fler... Är de jag som gör något fel på vägen? De är ju inte så att man säger till en person redan första gången man träffas att jag inte är intresserad av någon kk eller dejt m.m... Trots att jag är singel så kanske jag inte har något intresse av att hitta någon just nu!!!! men att lära känna, ha kul, bli vänner och bara vara så kanske de poppar upp känslor man inte räknat med.... Varför så brottom!!!

Jag har barn, jobb, ett liv jag trivs bra med och massor av underbara vänner och fler kan vi bli.. Så ta de lugnt, om vi hamnar i säng så är de för att vi tänder på varann och inte "bara" för att vi är kåta..
För de kan man väl lösa själv!!! Frustraton är inte direkt upphettsande för mig i alle fall...


sommarstress som ensamstående

Som ensamstående är det inte alltid så lätt helst när sommaren kommer och man vill ge sina barn en bra semester som möjligt!! helst ska de få en resa utomlands,gå till liseberg ex antal ggr...,åka till skara sommarland... m.m ni förstår vad jag menar!!

Denna stress påverkar mer än vad man tror!!
Jag vet att innerst inne är det viktigare att kunna ge kärlek och trygghet till sina barn!!
Pengar är inte allt men de hjälper!!

Ha en skön sommar!!

RSS 2.0