sluta curla mitt vuxna barn?

Sluta curla mitt stora barn?
som precis gått ur skolan och ska förmodligen ta ett sabbats år innan högskolestudier.. han blev bara reserv på den linjen han sökte på högskolan.
Jag har nu blivit hårdare nu ska han ut i arbetslivet ..han får söka alla slags arbeten ...
Nu är det slut curlat!!
Men som allt annat är det oftast via kontakter man får jobb..
 

Måste sätta gränser

– Det är min plikt som förälder att lära mina ungar att klara sig själva. Kärlek, kunskap och tydliga gränser är det viktigaste man kan ge sina barn. skrivet av Paulo mycket bra skrivet!!!

 

 
 

frustrerad eller?

Frustrerad är ett ganska hårt och starkt ord!
Ja det är precis som det låter man blir frustrerad över allt mellan himmel och jord.
Det kan vara på saker, människor och kärlek..
 
Är inne i period som jag igentligen är väldigt nöjd med .. älskar mitt liv ,familj, jobb och vänner ...men liten sak som kärlek kan störa hela min balans .
Jag säger bara en sak kärleken övervinner allt!! 
Amor vincit omnia et nos cedamus amori" - Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken
annars är det inte rätt!!
 
 

Härliga höst!

Det har inte vart mycket skrivande från vårt håll i sommar, vi har helt enkelt haft semester. En helt underbar sådan!
 
Då vi alla lever ett liv som oftast går undan så kan det vara skönt att bara pausa och det har vi verkligen gjort. Vi har allihopa spenderat kvalitetstid med familj och nära och kära. Vi har rest runt i vackra sverige från norr till söder och även stränderna utomlands har fått sig ett besök. Tror jag kan tala för oss allihopa när jag säger att vi är laddade med energi som kommer räcka ett bra tag framöver, och det kommer behövas!
 
Hösten kommer bjuda på massor som vi ser framemot. Mysiga måndagsklubben drar igång, torsdagkvällarna på Lipp, Aw på Incontro och Post. Hoppas vi även kan få till en liten träff med rödbyxorna, ( om herr ordförande får tummen ur ). Sen har vi 2 riktigt roliga tillställningar som vi längtar till, 40 års fest och Skottfintfest! Ja det känns som att vi är redo att möta hösten! 
 
Hoppas ni vill följa med oss!
 
 
 

RSS 2.0