Tråkigt tycker jag!

Så ledsen, besviken och förbannad!

För ett tag sedan när jag var ute med några vänner, då kom de fram en man, han tittade och tog upp sin mobil, tittade igen och visade mig Glamo Skråmas blogg foto.. Hej sa jag och presenterade mig. -Kul du kände igen mig, sen pratade vi lite om vad och vem han var där med och så sågs vi kanske lite under kvällen i vimlet. Dagen efter fick jag en vänförfrågan på fb och eftersom han var vän med några av mina andra vänner såg jag de som att han var ok.
De jag inte tänkte på var att alla mina fb-vänner kan se mitt tfn. Nu får jag sms, inbjudan om middagar och "kvällsmys"!!! Inget jag över huvudtaget tänker svara på, tycker kanske att Personen i fråga borde ta reda på lite om mig innan. Står de desperat i pannan på mig eller ta mig!??
Jag tog ivarjefall upp detta med en nära manlig vän för att se om jag reagerat fel!.. Svaret blev inte som jag tänkt mig, något överraskad blev jag när han tog killens parti och tyckte för de första att jag kanske inte ska dela ut mitt nummer till vem som helst, något jag ABSOLUT inte gör!.. Sen tyckte han att jag är kanske lite för social och glad mot människor jag möter!

Va fan??? Ska jag sluta med de?!..

Snart är dom här!

Läste tidningen nu på morgonen och läser om vägtullarna!... Vägskatt, vägtullar, vad kommer här näst? Så här kommer de se ut i varje fall....

File:Gbg trangselskatt.jpg

Midsommarbarn


Sommar, semester, sill och nubbe – då trivs vi.

Resultatet kommer nio månader senare. Nästan en tredjedel av svenska barn föds i mars, april och maj.

Det är inte så konstigt att det i Sverige föds fler barn i månaderna mars, april och maj, än under resten av året. När ängarna är fulla av sommarblomster verkar svenskarna stortrivas – både i sommarstugan och i sängen.

Under midsommarhelgen blir många barn till – de så kallade midsommarbarnen
Alla mina barn är gjorda midsommardagen :) och att vara gravid var absolut den lyckligaste tiden i mitt liv. Det som jag verkligen kan sörja är att man aldrig kan få tiden tillbaka. Att veta att man aldrig någonsin kan få leva ikärnfamiljen.......men länge leve bonusfamiljerna ....

Du finns i mina tankar.......

Igår kväll hade jag ett samtal som till en början inte kändes så jobbigt men som under natten startade en viss tankeverksamhet och de uppstod känslor jag inte riktigt kan sätta ord på och när jag tidigt i morse tittade på telefonen och tänkte skriva mina tankar i ett sms så fick jag ett iställlet.. Leendet sitter fortfarande kvar.. =)

Massvis utav sex lär de bli!

Ja men självklart kommer många av oss ha en massa sex på midsommarafton eller HELA helgen!... De hör väl till, allt vad vi står för!? ;)

Passar då självklart på att önska er en fantastisk sexig, sexuell Midsommar!!!... :)))


Älska, älskar inte, älska,älskar inte.........

Vad jag ser fram emot denna midsommarhelg.... Den kommer bli något helt speciellt, än de jag vart med om tidigare.. 11 singeltjejer!! Bara mötet som var nu i veckan om planering osv blev helt vild och då drack vi kaffe/cola light!

Jag önskar alla en lika magisk Midsommar och se nu till att INTE sitta hemma ensam, de finns så många som du!
Ring, messa, maila eller skapa ett event på fb och bjud in!... Du kommer INTE ångra dig.. :)

Vi önskar självklart ALLA våra läsare, vänner och vänners vänner och vänners vänners vänner osv EN RIKTIGT GLAD MIDSOMMAR!! <3<3<3


Semestern är ju SNART här!!!!!

Åh, vad de ska bli skönt med semester, tänk så känner man varje år!

Vad har man för planer, vad blir de för väder, allt man ska hinna! Men i år SKA jag ha semester och leva efter vad de blir för väder. Blir de sol, ut på havet, skärgården, grilla, korta road tripps. Blir de regn, bjuda hem vänner, hälsa på vänner, ta en längre road trip mot solen.... ALLT går att lösa, så jag tänker INTE stressa med planer som aldrig blir som man tänkt sig ändå!


Singel eller inte!?

Kan man trivas som singel? Många anser att de inte kan finnas någon som kan trivas som singel!? Ändå pratar vi om enstöringar och att de faktiskt blir vanligare, för min del kan de ju passa just nu och kanske t.o.m har jag så mycket annat att focusera på att de inte för tillfället får plats en partner. Eller kanske är de så att jag inte träffat den rätta!? Strunt samma, Carpe Diem säger jag och lever där efter!.......


Glamo skråma är lite schitzofren... a!

De händer ju att vi blir uppfattade och tolkade som att vi tror, värderar, tycker och ser saker precis likadant!! men tro de eller ej VI ÄR OERHÖRT OLIKA och ser, värderar och tycker väldigt olika..

Diskussionerna blir hetsiga men aldrig att vi bli ovänner, mer att vi respekterar varandra för de var och en står för..


Fråga chans!

Kommer ni ihåg när man gick på lågstadiet och fick en lapp där det stog, har jag chans på dig? så var det tre rutor, ja nej och kanske.  Man skulle fylla i och skicka tillbaka. GENIALISKT!!!
Hur vet man att man är ihop med någon när man blir lite äldre, är det när man legat, presenterat respektive för kompisar eller när man går ut på facebook med det? 
Hade en diskussion med en kille som tyckte att när man dejta kunde man dejta flera stycken, kan man det? Jag försöker alltid att leva efter att behandla andra som jag själv vill bli behandlad, men jag vet inte vad jag tycker i denna fråga.  Men det är ofta en period i början som man inte riktigt vet vart det kommer att ta vägen.
Kanske dax att ta upp denna genialiska ide när jag träffar någon jag gillar.
Börja

Glammos första födelsedag!

För ett år sedan satt vi på Lipps uteservering och hade en disskusion om tjejerna i Glamorama. Vi pratade om hurvida dom var slipade affärskvinnor eller ej.  När man tittar på dom så kan man lätt få uppfattningen om att dom inte har så mycket bakom pannbenen, men vi trodde faktiskt att det inte var så utan att de var ett gäng tjejer som faktiskt har ett kul liv och spelar en roll och tjänar pengar på det.
Vi insåg ju där och då, varför uppfinna hjulet en gång till, vi kan oxå. Vi gillad e glam, men har ju en del skråmor så namn valet var enkelt. GLAMOSKRÅMA!
Vilken resa detta har vart, va mycket kul människor vi lärt känna.
Tack alla som har vart med oss detta året!

RSS 2.0