Min polis

 
Hade en flört en gång i tiden som var polis, han var så snygg,vältränad och sexig , vi hade fantastiskt bra sex och hade en otrolig kemi mellan oss.
Vi gjorde upp om en träff på hans kontor, han förberedde sitt kontor med att dra för fönstrena och jag anmälde mig i kassan och vi låtsades inte om att vi kände varandra utan detta var ett polisärende helt enkelt.
 
Väl inne i förhörsrummet började vi älska vilt över skrivbordet shit..vilken puls vi hade ..tänk om någon hade kommit in! och efteråt gick jag därifrån nöjd med ett leende på mina läppar :-)
 
Min polis!!!
Min polis är så snygg och sexig,
 

Ett år!

 
Ett år går så snabbt och tänk på vad man kan påverka och inte påverka.
Mina juldagar har varit riktigt mysiga med barn, föräldrar och syskon ...det kommer aldrig kunna kännas som förr men det kändes bättre och det är positivt!
Träffat vänner och bekanta som gett mig många skratt och många fina minnen för livet! 
Min svaghet är att jag inte gillar att vara "själv" och det låter jättekonstigt för utåt sett verkar jag så superglad supersjälvständig,  alltid omgiven av vänner och familj..... Men jag är fortfarande det lilla barnet ibland som saknar min pappa som aldrig gav mig bekräftelse när jag var liten och den känslan sitter i..... Jag kan trivas idag att vara själv  men det händer inte så ofta och jag känner inte att jag behöver träna på att vara mer ensam för det är inte jag ..jag vill ha många människor runt omkring mig och kunna ge och få kärlek tillbaka :) jag har svårt för när människor inte kan visa känslor och inte tala i klarspråk för mig känns det som en självklarhet och jag vet hur mycket det sårar när man inte blir bekräftad !
Hoppas allt gott till er där ute!!
 

God Jul och Gott Nytt År!

 
 

God söndag!

 

Nu är det jul igen, Gud vad kul att vara ensam då!

 
Alla stressar, alla köper julklappar, alla handlar och planerar god julmat och julmiddagar ...
Gud så kul att fira jul när man är själv :(  not... Det är den värsta högtiden för alla ensamma och utsatta!  
Jag har mina barn <3 syskon och föräldrar och det betyder mycket!
Men i mitt hjärta saknar jag en hel familj = en käraste vid min sida att vi blir två då är man starkare, vi är inte gjorda för att vara ensamma ....tillsammans med alla barnen och resten av familjen Så underbart .
Jag önskar mig i jul en julklapp och det är att bli en familj igen !!
Jag blir så rörd när jag tittar på dem paren som hittat varandra och är lyckliga .... Min dag kommer jag vet ..... 
Kärlek till alla där ute.
 

Carpe fucking Diem


RSS 2.0