Ligga!

Att ligga är något som det inte kan skvallras nog om. Vi vet att har vi något med sex i våra rubriker så får vi avsevärt mycket mer läsare än om det står något annat..
 
Så funderade lite på Ligga när man är singel VS man är i ett förhållande.
 
Vi skojar ibland om att man är grinig för man inte legat på länge, och det kan ligga en hel del i detta. Som singel längtar man (eller kanske ska säga jag)efter att ligga. Skiter man i att ligga på ett längre tag så dör lusten ut , men när man precis har gjort det vill man bara ha mer.
 
I ett längre förhållande dör ofta den hungrande passionen för varandra ut. Många tappar lusten för sin partner efter ett tag då vardagslivet skjuter in. Är det så att tvätt, städ och rutiner som dödar lusten att ligga?
 
 
I ett förhållande på, födelsedagar, midsommar, julafton Nyårsafton och alla hjärtans dag, då ska det banne mig liggas, Eller? Och påtal om nödtvungna ligg. Det största påtvingade ligget i de flestas liv är nog Bröllopsnatten! Undrar verkligen om det finns någon som efter en sjuhelsikes fest med all spänning det har vart under dagen har en passionerad bröllopsnatt??
 
Jag får nog dra slutsatsen att det är väldigt få stunder i livet (förutom under tiden man är nykär i varandra då man ligger morgon, middag, kväll) som man är nöjd med sin liggsituation.
Det kan vara skönt att tänka på det då man antingen längtar efter det eller mest är irriterad för man inte känner för det!
 
 
 
 
 

Singel suger!

Att vara singel kan vara fantastiskt, men det kommer även perioder då det verkligen suger. Påsken är en sådan högtid för mig, det är då jag verkligen känner mig ensam. Många säger till mig: du e väl inte ensam, du har ju barn och massa vänner runt dig. Ja vet det men på påsken kommer saknaden att ha en partner fram hos mig.
 
På midsommar och nyår är det alltid någon kul fest som alla vill vara på om man inte har barnen då, Julen är det antingen med tjocka släkten eller på någon kul fest, vem har inte vart på krogen på juldagen? Men påsken, den ägnar väldigt många med sin partner eller familj, om man har det och gör något trevligt. Man kanske åker till landet åker på nån lång weekend eller helt enkelt bara hänger med familjen på någon trevlig par tillställning.
 
Krogarna runt om i stan har det lugnt, Påsken är ingen högtid som spenderas på krogen, och som singel blir man inte gärna bjuden på så mycket parmiddagar, (men det är en annan historia som kan bli ett annat blogginlägg.)
 
Så vad ska man då göra på Påsken för man ska glömma att det faktiskt kan vara tufft att vara ensam ibland?
 
 
 

Glamoskråma???????

Det har inte hänt mycket på bloggfronten dom senaste månaderna, hur står det till igentligen??
 
Många olyckskorpar sa att ett gäng tjejer kommer aldrig kunna hålla sams under en längre tid utan dom har bara festandet gemensamt. OJ vad fel det var! Vår vänskap har djupnat och detta gäng kommer troligen sitta på samma ålderdomshem och gagga om deras roliga upptåg på Lipp.
 
Vad har då hänt sen vi bloggade kontinuerligt?
Några har stadgat sig, någon har brutit upp, någon har bytt jobb, några har fyllt 40, Självklart har det vart en hel del dejter och några hjärtesorger. Naturligtvis har det vart en och annan riktigt rolig fest och fler står på schemat nu under våren. Vi har även börjat boka vår semester, den kommer vi att spendera tillsammans i olika konstilationer olika veckor.
 
Vi fick frågan igår, hur gör man om man vill gå med i Glamoskråma? vi svarade i kör:det går inte!! Däremot har vi startat något vi kallar för ALTERNATIVA FAMILJEN där alla är välkomna. Ser framemot att börja blogga igen, då ska jag berätta mer om alternativa familjen.
 
Sov gott alla!
 

RSS 2.0