Vilka människor passar ihop?

Vi alla är så olika tur är väl det...

Men när man ska bli ett par är det väldigt viktigt att man kan matcha varandra och ge varandra utrymme att växa ha egna åsikter och värderingar.
Vi alla vill prioritera olika saker har olika intressen, har barn ifrån tidigare äktenskap och allt ska hinnas med...
Jag tror det är viktigt att man har en positiv inställning och att livet inte altid behöver vara så allvarligt och strikt och följa en manual till punkt o pricka..
Jag tycker att man ska få vara den man är och visst får man kompromissa med någon man håller kär!!... jag tror i slutändan att det är viktigt att man har kul ihop och mycket humor och många skratt!!
Love in the air!!

test

test

Ibland får man satsa för att vinna!

Ibland får man satsa om man ska vinna!! har man ju hört många gånger!!

Står nu med två lägenheter, en bostadsrätt och en ny hyresrätt i stan och de känns ju underbart att man fått en lägenhet istan!! men jag måste ju sälja min andra bostad ... och det så går trögt ...jag blir galen!!!!
Jag är igentligen väldigt upprörd men det är så stort att jag inte ens kan bli arg och upprörd längre......

...... och nu saknar jag mina barn oxå!!

Mycket på jobbet nu....det är ju kul iallafall ,,jag älskar verkligen mitt jobb!!

ja ja livet kan ju inte alltid vara på topp!!

Fingerdockor!

Var inne efter ett tips ifrån vår facebook om att titta på denna sidan ,
oh gud så gulliga fingerdockor!!!


Alla borde ha minst ett par :-) de är roliga och alla barn tycker om enkla leksaker och att man kommer på spontant en berättelse....
det kallas fantasi som många barn saknar i dagens samhälle med dator och tv som matar dem med färdiga historier...

Så årets julklapp kanske....kika in på denna sidan.
http://www.fingerdockor.se/


När du köper produkter från AMARU Kollektivet hjälper ni kvinnor och barn till en bättre levnadsstandard. Förutom detta går 10 % av nettovinsten oavkortat till barnhemmet Case de Milagros.



Höst

September.....enligt kalendern är september vår första höstmånad. Då ska lågtrycken sätta full fart in över landet och bjuda på både regn och blåst. Idag skall orkanen dessutom komma in..
Ser fram emot denna höst. Förändringarnas höst. Nya tag, kanske nytt jobb och nya möjligheter.





Såg den här bilden på Mr Big & Carrie........och visst längtar man efter han med stort H. 

Im looking for love.
Real love.
Ridiculous,
inconvenient,
 consuming,
 cant-live-without-each-other love.


11 september-10årsdag

Idag är det 10 år sedan terrorattacken mot worldtrade center och då hela världen sörjde och förändrades på många sätt!!

Vi tänker på dem som förlorade livet och deras anhöriga och hoppas vi kan leva i fred och harmoni i framtiden......
Love!!

Familjen i livets puzzel!!!

Hade släkten hemma idag...
Varje gång jag bjuder hem hela familjen blir jag påmind om hur jag tänkte och vad jag ville för 18 år sedan.. Jag och barnens pappa, vi kan kalla honom för P, var ganska unga föräldrar och hade lite en bild om hur vi ville leva livet som familj.. Min dröm var naturligtvis som många andras, vi skulle leva tillsammans livet ut, skapa traditioner osv..

De fanns många anledningar till att vi separerade efter en tid och jobbigt var de för oss båda men vi har alltid focuserat oss på barnen och vart vänner.. Idag är de ca 9 år sedan vi separerade och jag har fortfarande svårt med att få bort drömmen/bilden om helheten..

Vem jag än träffar i livet så kommer den mannen aldrig kunna dela den glädjen med mig när barnen lyckas med något, tar studenten, tar körkort, universitets examen. får barn osv... svårigheten att finna någon som mina barn kommer överens med och tvärt om, som tycker jag uppfostrar eller att den relationen som jag tycker jag har med barnen är bra..

Någon som jag kan dela glädje med och som finns där under mina sämre dagar och självklart tvärt om.. Jag fick frågan idag om jag tror på kärleken.. Herregud, de svaret hade vart enkelt för 3 år sedan.. men idag?!... Har ingen aning.. Jag är en romantiker, drömmare och tänkare... Min stora dröm är väl att prinsen ska komma och att vi ska leva lyckliga i alla våra dgr.. Men jag blir mer och mer övertygad om att de nog inte kommer att hända.. Kanske problemet ligger hos mig, att släppa in en ny man i ens liv är ingen enkel sak när man har barn.. Sen är de ju så att barnen är egna individer och självklart tycker saker och ting och hur jag än gör så påverkas jag av deras åsikter.. Jag vill så gärna att alla ska vara så lyckliga som möjligt.. Skratt och glädje är en väldigt viktig del för mig..  Som oftast går och ler..:)

Ja, livet är inte enkelt och man får göra de så bra som möjligt.. Även om man inte kan styra allt så är de ganska mycket man kan styra... Så jag fortsätter att följa flödet och följa med så gott de går..

Tack för att du läste hela texten och för visat intresse..<3 


United Fashion-snygga kläder

Jag tycker om att handla kläder på United Fashion Nu har de fyllt hela butiken med en massa nyheter!!
Bra service och alltid de nyaste!!
wow måste dit!!
http://www.united-fashion.se/
BELSTAFF SMOOPH ABRO
CAMBIO TIGER ALTEA MILANO
ARMANI JEANS NANNI HOX
JO LOU RM WILLIAMS SUPER DRY
NOLITA TRUE RELIGION BOSS ORANGE
RA-RE TWINSET NOBIS
REFRIGIWEAR WEAREREPLAY ICON
REPLAY WOOLRICH EUROPEAN CULTURE
ROBINS JEANS HUNKY DORY AHLER
ROCK & REPUBLIC MET LA MARTINA
SAND HUGO BOSS HUDSON
SEVEN

idag är det Lipp för gruppen rödbyxan

Idag har vi via facebook gjort en inbjudan till LIPP FÖR EN TRÄFF FÖR ALLA VI SOM HAR RÖDA BYXOR /GILLAR RÖDA
BYXOR!!
VÄLKOMMEN DIT från kl21,00 o framåt!

Vad har man för ansvar för dom som finns omkring sig?

Fått veta att en gammal bekant har valt att avslutat sitt liv, lämnar efter sig både små barn och en käraste. Sitter och funderar hur jag känner inför detta. Min första känsla är att jag blir jätte ledsen, sen blir jag arg för att sen fundera på om jag kunde gjort något.

Vad har man för ansvar för dom som finns omkring sig?

Jag har valt bort många människor i mitt liv som endast är energitjuvar eller som bara vill vara med en i medgång och försvinner väldigt snabbt i motgång. Däremot har jag en vänskara som jag bryr mig väldigt mycket om, och jag hoppas att om någon där mår så dåligt att jag inte skulle missa det. Men vad vet man igentligen, om man hade frågat partnern i fråga om det hade vart några tecken så tror jag, eller vet jag att svaret hade blivit NEJ.

Vad jag har lärt mig av detta är att försöka ta hand om mina nära och kära en gång extra, Våga vara nära och faktiskt fråga och orka med att hjälpa när det är tungt. Det är ju alltid mycket roligare att vara med människor som är glada och har flyt. Men riktig vänskap finns man även med under tunga stunder.

Ta hand om varandra där ute!

Denna ska vi dansa till i helgen!

http://youtu.be/iEPTlhBmwRg 


Helgen närmar sig!

Idag e det premiär på torsdagar på Lipp, brukar faktiskt vara trevligaste tillställningen på hela veckan.
Folk som är ute en torsdag har inte så mycket förväntningar på kvällen så dessat blir oftast dom trevligaste.
Alltid roligt folk ute oxå. Ser verkligen fram emot vad Lipps torsdagar kommer att bjuda på i höst!

På fredag är det höstpremiär på Glow och nästintill hela GLAM Å SKRÅMA är på plats naturligtvis. Känns som man hinner en kort sväng på Incontro innan oxå kanske, varför bryta ett vinnande koncept, Trygga rundan!

Hoppas att vi ses!







RSS 2.0