Är det okej att lusten tar över?

Ibland träffar man någon som man direkt känner en extrem attraktion till. Det går inte att ta på vad det är, och man vet inte vad man vill med den här personen som man träffar mer än att attraktionen är så stark att man bara vill ha den här och nu.
är det okej att lusten tar över, att man gör det man känner här och nu trots man aldrig skulle göra så i vanliga fall?


Cougars

Var fjärde svensk man föredrar kvinnor mitt i livet


COUGAR = PUMA
Skrattrynkor, självförtroende, och målmedveten blick.

Det är vad männen vill ha.

Det är väl ingen som har missat toyboy-trenden? Kvinnor med yngre pojkvänner - så kallade toyboys är det nya heta! Varför bli ihop med en äldre eller jämngammal när du kan få en ung hunk?

Nu är det bevisat — var fjärde svensk man föredrar kvinnor mitt i livet (eller ska vi kalla dem ”cougars”?)
Mjau....... Nu vecklar de mogna kvinnorna ut svansen. Och pojkarna står i bushen med kikarna.

”Cougar” (översatt till ”puma”) har blivit ett begrepp. En kvinna över 40-årsstrecket som lever med en runt åtta år yngre man. Eller, i singelversionen, som helst raggar i en vitalare generationsliga.

I tv-serien ”Cougar town” är Courtney Cox på jakt efter yngre killar, en utbildning i hur man får en yngling på kroken var handlingen i den amerikanska realityserien ”Camp cougar” och från Kaliforniens hamn flyter fullbokade ”Cougar-kryssningar” för singlar.

Är verkligen 40 det nya 20?

”Gubbsjuka” har en negativ innebörd. ”Cougar” betyder puma. Snarare något sexigt, starkt, positivt. Varför är det en skillnad tror du?

Jag har aldrig hört något positivt när en kvinna träffar eller dejtar en yngre man utan snarare avundsjuka. Men det är väl ialla fall typiskt för oss i Sverige att vara. :(

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article12293868.ab

Vi älskar hur de äkta makarna Demi Moore och Ashton Kutcher håller kärleken vid liv.... 
Deras förhållande borde vara en inspirationskälla för alla
världen över!




Vill också ha !!

Mollösund mest underbara ställe

Igår var vi och firade midsommar på Mollösund med glamoskråma tjejerna , vi hade de så underbart, vi åkte båt dansade midsommardans på ön Lyr ,träffade underbart trevliga människor, åt mkt god mat och drack rosé.
Marie Hassiakis

Rhodos 10 juli vad sägs om de?

Den 10 juli åker jag o Linda o Leyla till Rhodos stad 1 vecka... vi tänkte åka dit för att sola o bada och bara äta gott och få thaimassage på stranden...
De ska bli så gött!!
Längtar redan....


Något som är ett måste på midsommar!

Nubbesallad

Nubbesallad
2 burk(ar)
8 st
4 st
0,5 st
0,5 st
0,5 dl
2 dl
4 msk
4 msk
4 - 6 portioner som lunchrätt

1. Skär sillen i småbitar och potatisen i tärningar. Klyfta äggen och skär dem sedan i bitar. Hacka rödlöken. Snitta och skölj purjolöken och skär den tunt. Lägg alltsammans i en skål tillsammans med gräslöken.

2. Blanda gräddfil med majonnäs och kaviar. Smaka av. Sillen tillför sälta, så det är inte säkert att det behövs extra salt. Men några varv på vitpepparkvarnen behövs.

3. Häll gräddfilssåsen i skålen och vänd försiktigt ihop alla ingredienserna. Dekorera med gräslök och servera direkt eller lägg upp på bröd och servera som små snittar.

Recept Ingrid Eriksson
Foto Jurek Holzer
http://www.tasteline.com


Casillero del Diablo Chardonnay
Chile, 2009, 750 ml
torrt vitt 74 kr 

Vin till sillen!


Passar till:
Kyckling, Fisk, Fågel, Grönsaker
Huvuddruva:
Chardonnay
Producent:
Concha y Toro
Alkoholhalt:
13,5%
Lagring:
Vinner inte på lagring
Artikelnr:
2075


Så smakar det:

Som alltid högt betyg för jämnhet mellan årgångarna och välgjord helhet. Ett härligt och mycket tillgängligt vin i publik tappning. Medelfylligt vitt med karaktär av gula plommon, kokos, tropiska toner, vanilj och lätt rostade ekfat. Inslag av krutrök finns i både doft och smak. En liten spritsighet livar upp intrycket. Ett välgjort och trevligt alternativ till såväl vardag som fest.



Så firar vi midsommar?

Vid midsommar är det i Sverige vanligt att äta matjessillgräddfil och gräslökfärskpotatis samt jordgubbar till efterrätt. Midsommar förknippas i hög grad med just färskpotatisen, som gärna serveras med dill.

Inlagd sill har sedan länge tillhört vardagsmaten. Dock är traditionen med färskpotatis tillsammans med sillen relativt ung och skapades i storstäderna på 1920-talet. Förr sågs det som slöseri att äta potatis som ännu inte vuxit färdigt (i Nordsverige hinner dessutom inte potatisen växa så tidigt som till midsommar).[7]

Många dricker snaps till maten. Det dricks också mycket öl och andra alkoholhaltiga drycker under helgen.

Midsommarfirande i Åmmeberg.

I Sverige är det vanligaste firandet av midsommar knutet till dans kring en midsommarstång en lövad och blomprydd stång eller påle, antingen i form av ett kors med kransar hängande från tvärslån eller en eller flera större kransar som hänger i band och omsluter pålen.

 

Man bildar ringar och dansar kring stången, medan man sjunger de kända lekvisorna. Midsommarstången kom troligen till Sverige från Tyskland på 1300- eller 1400-talet. Den kallas även majstång, av vissa ansett stamma från det åldriga ordet maja som betyder löva. Andra anser att namnet kommer av tyskans Maibaum.

Att ha en blomsterkrans i håret är vanligt under midsommar, främst bland barn och kvinnor, men även bland män. Man kan binda dem med björkris eller ståltråd som bas och därvid tillfoga blad och blommor.

 

Knutet till midsommar finns också en stark tradition av alkoholkonsumtion i samband med firandet, vilket gör midsommarhelgen till en av de tidpunkter på året då mest fylleri och bråk inträffar.

Det myckna resandet omkring helgen, då också många påbörjar sin semester, gör dessutom helgen till en av de mest trafikskadedrabbade.

wikipedia.org


Vad gör man med sin tid?

Som arbetande mamma med föreningsliv med barn, städa och tvätta samt att hålla igång sitt privata nätverk av vänner upptar det mesta av ens tid.

Lyssnade på ekonomiproffessor Mikael Dahlen som berättade att man lever ca 29 000 dagar när man tar bort tiden man är sjuk, sover och gör annat smått och gott har man ungefär 11 000 dagar att leva. Detta ger mig en tankeställare vad jag vill göra med mina dagar!

Jag har bestämt mig för att ta vara på så många av mina dagar jag kan. Inte lägga massa energi på vad folk har för åsikter om hur jag och andra lever våra  liv. Jag lever mitt liv och ska försöka göra varje dag till en bra dag. Önskar att fler faktiskt tänker efter vad dom gör av sin tid och fokuserar på att göra sitt liv så rikt som möjligt istället för att ha åsikter om alla andra runt omkring sig! 

Imorgon är första dagen på ditt nya liv!




Är de värt att vara ärlig eller ska man bara leva ihop för pengarna skull?

Som skild har man ju gjort sina val och har verkligen tänkt igenom sina beslut..
Jag funderar ibland vad som vore bäst?
att fortsätta vara gift o ha bil,vovve,hus och semester och goa parmiddagar eller vara ärlig om vad man känner ,vara ärlig emot sig själv..
kunna titta tillbaka och se sig själv i spegeln och tänka: de här gjorde jag rätt även om det sårade några på vägen.
Det viktigaste för mig är att vara lycklig det går inte att köpa för pengar.. lycka kommer inifrån och det är bara jag själv som kan bestämma hur jag vill leva mitt liv man lever bara en gång..
alla håller inte med om vilka beslut jag tar men de får leva sina liv och jag mitt...
Det är säkert många som inte vågar skilja sig för att de inte tror att de klarar sig ekonomiskt...
men jag vågade o jag är så lycklig gärna lite fattig men lycklig:-) jag skrattar så mkt med mina vänner och andra goa människor som jag möter i min vardag o i mitt jobb, de har fått mig att blomma ut...känna att jag lever här o nu!
Thats life!

skydd är alltid bra om den passar...

Bland de första gångerna som jag som singel hade sex gick väl inte så bra om man tänker sig att jag köpt kondomer på apoteket, visste inget knappt om kondomer o stkl och var laddad med det i min väska..

Jag tar fram kondomen ifrån min väska, skydd är ju alltid bra tänkte jag men skit den var ju för liten kondomen ,,att den kan vara för stor har man ju hört men att kondomen skulle vara för liten finns ju bara inte trodde jag...så pinsamt det blev.
kondomen ..satt bara på halva hans lem... de funkade så där... vi hördes aldrig mer igen...


Nya tider nya ordspråk nr2

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut…

Dåliga flickor är inte det sämsta...

Friskt vågat, halva inne....

Man lever bara en gång och många inte ens det....

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.....
bra skrivet av en av våra läsare
Tack för de :-)

NFED

Som alla ni vet som läser denna blogg så har vi få spärrar!
Vi diskuterar ämnen här på bloggen som man kanske bara diskuterar bakom stängda dörrar. Vi har valt att dra det upp till ytan, att visa den nakna sanningen. 

När vi gick i skolan så fanns det inte så mycket fack man placerade in människor i. Var man lite annorlunda eller stökig hamnade man i OBS klassen, ihopbuntad med andra som hade diverse problem. Idag delas det ut diagnoser till höger och vänster, det är damp adhd,add osv...

I vårt glada tjej gäng går dom flesta diagnoser att uppbringa. Många av oss har svårt att sitta still en del har touretts och bara måste säga sanningar till höger och vänster. Koncentrationssvårigheter är inte så konstigt av vi lider av då vi helst vill göra allt på en gång. Naturligtvis så är även självbilden lite galen när vi alla tror vi fortfarande e 23 år. För att slippa fördjupa oss vidare och bry våra fullproppade hjärnor har vi valt att sätta en gemensam diagnos som förklarar det mesta av oss: 
NFED , Nått Fel E Det! Så nu slipper ni andra undra med.

Allt som skrivs i denna blogg är inte självupplevt, men känns löjligt att skriva att "min kompis" gjorde. vi har oxå valt att inte lämna ut vem som skriver av oss för att kunna vara mer raka och ärliga. Vi kan se på responsen av våra ärliga inlägg att många läser. 19 juni gick vi över 200 läsare.
Är det nån som gärna skulle vilja gästblogga om en kul historia skicka ett inlägg i vår inkorg på vår facebooksida, naturligtvis är du anonym.

Stor kram till alla våra glammiga läsare.

Mellanfest vad är de??

Det finns lite olika fester..


Först har vi förfesten ..som brukar vara att man träffas ett gäng goa vänner...
man äter lite ,dricker och skrattar och höjer pulsen innan man går vidare ut på stan..
de är ju kul men inte lika kul som mellanfest..upptäckte vi!!

Vad är då en mellanfest??

jo det kan jag berätta ...
hi hi..
det är ex när två snygga brudar stiger av på stan lite goa i gasen ,där träffar de på en ung man med blont hår ..han är typ 25 år och snygg och vild som en hingst..
vi frågar vart är du på väg??
Han svarar jag är på väg hem för att hämta min jacka ,jag bor lite längre bort här i stan.. aha... vill ni följa med och ha en liten mellanfest, dricka lite kapten morgan frågar han snällt..
...blink blink why not tjejerna tittar på varandra lite blygt..
vi följer me... där kliver vi in i hans ungkarlslya det stinker gamla fotbollskläder som hänger här o där...
Han tar fram kapten morgan och vi tar en drink som blir till två... musiken skriker ut i hans lägenhet .
I gotta a feeling that tonight is gonna be a good night!
Sen börjar det hända saker vi börja bli lite heta av kapten morgan och vi börjar kyssa och smeka den snygga unga hingsten ...det här kallar vi mellanfest det blev en riktig bra match. alla var nöjda och belåtna... sedan ut på stan igen för att festa vidare ,han drog till sina polare på parklane..

Han var i sjunde himlen,
vi smålog för oss själva .. nu var han förstörd eller gav det honom mersmak?.. det är nog ingen som kommer tror på honom.. ha ha ha men vi vet... I gotta feeling that tonight...

Nya tider nya ordspråk

i dagens nya tider krävs det nya ordspråk..

Det man inte minns har inte hänt...

Älska din nästa men var diskret....

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin...

Den som spar den har men den har inte lika roligt...

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla....

Shoppoholic!?

Vem säger att det är fel att må bra av shopping?

Vi vet att själen ska må bra och om shopping nu gör en lycklig så vad härligt. Härligt att man funnit saken som ger en lyckorus!!!!

Ett slag för shopping och låt oss go crazy och shoppa mer!!!

Bullshit att det yttre inte har betydelse, ytligt är viktigt och såklart även det inre...
Suga på karamellen när man hittat något fint - nej tack då kan den vara borta när du väl bestämt dig.

Lets go shopping!!!!
/Z

Ligger gärna med Fleece strumpa!

Det finns olika sorters killar i vårat liv.
Vårat tjejgäng har många goa killar runt oss som vi är kompisar med. Visst händer det att det ibland blir så att nån råkar ha dåligt omdöme och snubbla i säng med nån av dom ,men det brukar aldrig bli bra.
Däremot har vi en rad med anndra varningstecken som gör att vi inte vill gå vidare med en man.

En vanlig kille som inte funkar med är FLEECESTRUMPAN, det är den mysiga killen som man kan ha mysiga hemma kvällar med, oxå ofta bra sex med. Men ha med han ut med väninnorna är ett stort NO NO. Han kan inte föra sig eller är allmänt ointresant.

En annan är killen som tror han att han äger en, MR IDIOT, han tror att vi är nån som bara ska stå bakom och bete sig som det passar honom, naturligtvis ska man klämmas in när det passar i hans schema.

Sen har vi 75 an, snåljåpen. Han som inte ens bjuder en på kaffe när man fikar.

Det finns många killar som inte klarar av att man som tjej har bättre jobb, tjänar mer pengar eller är framgångsrik. Dom kallar vi helt enkelt bara killar utan tillräkligt stora kulor !

Hur ska en man i våra ögon vara då tro? Ni behöver inte påminna oss att många av oss är singlar, kanske har vi för höga krav eller så har vi känt på för få kulor!

Love hurts

http://youtu.be/zxPcmi1U25g

Love hurts ...de drabbar oss alla någon gång... och vi finns där för dig vännen!! <3

blogg efter blogg ...

Blogg efter blogg först kom det ut de första bloggarna som skrev om allt o inget ,rätt ointressant för vissa tydligen som var tvungna att skriva i sin blogg om andras bloggar och göra parodi på dessa ..alltså deras syfte är bara att skriva om vad andra skriver.. strange.. allt är ju frivilligt vill man läsa så gör man eller inte.
meningen är ju att det ska påverka dig personligen positivt :-)

ja ja blogg som blogg alla får vara me....blogg efter blogg!!

Är du Shopoholic?


Yes det är jag ! Kanske inte direkt tvångsmässigt men gud var roligt det är att shoppa !

Idag var jag på NK kl 8.00 och handlade den här fina väskan från SONIA RYKIEL



FYND på 50 % hehe...

Sedan var jag på UNITED FASHION och handlade en underbar Tunika från TWINSET

Lite liten bild kanske..... :)

Det blev också en BH från CHANTEL och fortsatte hem och betsällde dessa underbara stövlar från Miss Greta

www.missgreta.se

JUST LOVE THEM ALREADY !!!

Imorgon händer det mycket roligt så vi ses då !!!

KRAM XXX


Tvångsmässigt köpberoende har uppmärksammats de senaste åren i både tidningar och tv

I en del fall kan det tas upp på ett lättvindigt sätt, men köpberoende kan lida av en svår ångestproblematik eller depression.
www.
http://psykologitest.se/shopoholic.php Och Testa dig själv !


Jag älskar kackerlackor!!

Tro det eller ej men nu fick jag en böter till!!!!!

900spänn andra för denna månaden... jag stod för nära ett övergångställe i ett bostadsområde på en gata som är typ en envägsgata där man parkerar på ena sidan och bara en bil får plats att köra på..
där har man ett övergångställe vilket j-vla knäppt ställe att ha de på!!!
jag klarar inte detta mer....
jag blir galen ....grrr
de är som kackerlackor finns överallt ... jag älskar ju kackerlackor !!!!!!!!!!!!!!!
nä nu måste de bli ett stop på detta!!
måste nog öppna en fond till mina parkeringsböter för snart går alla pengar dit ...

manana restaurang

http://www.restaurangmanana.se/main.htm
Var och åt på den härliga restaurangen Manana ....
Kan verkligen rekommendera denna tapas restaurang.
Vi mötte på Thomas som bor i huset och äter gärna en bit mat där ...
Mycket trevlig personal som inte ville spela Lindas favvolåt ..vill du ligga mig då... om sanningen ska fram..
en del av glam o skråma gänget var på plats så klart.

tjock eller smal?? ful eller snygg ??

Kände att någonstans är vi människor alltid så fixerade vid vårat utseende och hur andra ser ut...kan vi inte få vara som vi är??
visst föds man olika och har olika förutsättningar...jag tycker det är ok med fula,tjocka,smala, snygga människor alla berör mig olika sätt!!
Älska dig själv och var snäll emot andra!!
och som vi säger.... ge!!!  så får du igen tusenfalt!!

Du lever bara en gång-Noice

Du lever bara en gång..det finns bara en som vet hur du ska leva och de är du!!
http://youtu.be/saDM73IQObI
så bra låt med noice...lyssna noga på texten!!
Tänker på mina nära o kära..vissa är sjuka och vissa har problem i sina äktenskap,vissa är vilsna,vissa är lite deppiga.....vissa har problem med sina barn och vissa är ensamma och vissa är olyckligt kära.....
DU ,vi lever bara en gång och den gången är NU!!

Grymt bra ställe Port Du Soleil & så klart GLOW som avslutning

Igår drog vi ihop en del av glamoskråma gänget vi gick till de heta stället Portan(kajskjul8),de slår alla ställen som finns i stan när det gäller sommarklubb. de har allt grym musik, dansare,heta och trevliga roliga människor alla går dit för att ha kul!! Det är väldigt blandad med folk allt ifrån 20 år upp till 45 år :-)

Vi träffade på lite av kennethkupp spelarna, vi dansade och hade så kul sedan drog vi vidare till Glow så klart
som alltid ingår i vår trygga runda..sen tror det eller ej var vi även en sväng på peacock
Grymt bra dansare!!

Jag träffade även på en viss person som frågade om jag ville följa med hem ..men nej tack det är inte min grej att gå hem med walk of shame dagen efter ...är man seriöst intresserad kan man gärna få bjuda ut mig på en fika,bio ,midda what ever men inte bara hemma i sängen eller soffan.. Är inte intresserad av det livet...
sofflockslivet/vardagen är över för mig nu... man lever bara en gång!! vill jag ut och resa, njuta av livet och ut och äta god mat....



Varför föredrar kvinnor en viss typ av män!

Det är många som undrar varför  vissa killar som e riktiga svin får så många tjejer, svaret är lätt: dom kan få oss kvinnor att känna oss vackra och betydelsefulla;åtminstone för ett tag!

Det är extremt avtändande när en man inte kan föra sig, och inte kan föra en intressant konversation med fler än en person. Vi gillar att bli ompysslade och få dörren öppnad och stolen framdragen. För att inte tala om en snål man, Det går bort väldigt snabbt! Bjud inte bara tjejen du vill ligga med på en drink, bjud väninnorna med,och var en gentleman. Är du riktigt trevlig så gillar vi att bjuda tillbaka. Lovar att väninnorna är mer påhejande om en fortsättning med dig om dom gillar dig. Det är nämligen väldigt lätt att bli hårt dissad!

Med detta vill jag inte säga att vi föredrar svin, det bästa hade ju faktiskt vart om alla män hade kunnat föra sig. Se nu till alla män därute och var gentlemen, det kommer gå mycket lättare att få oss på fall.

Ses på Port De Soleil, och Glow ikväll!


Odd Molly f* ttor!

Vi är ett tjejgäng! Bara det är extremt ovanligt, men det som är ännu mer unikt är att vi pratar med varandra inte OM varandra!
Vi har valt att acceptera varandras brister och fel, och att stödja varandra i med och motgång. Detta gör att vi ibland kan bli osams med buller och bång, men man löser det.

Det som vi alla har tröttnat på är när folk har så mycket åsikter och pratar om en, har man inget annat att prata om. Är livet så innehållslöst att man måste grotta runt i andras liv och skapa sina egna sanningar?

Känns skönt att skriva denna blogg så man kan visa den nakna sanningen från ens egen synvinkel. Vi är som vi är!

Mia Skäringer sa i solsidan att Nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta en rök, så kan ni OddMolly f.tt.r sitta här och snacka eran skit. Jag håller faktiskt med!

Man kan välja att leva livet eller att prata om det, jag väljer att LEVA det!

Vad är man villig att offra för att ha sin status?

Tänkte fortsätta på spåret otrohet.

När sexlivet dör hemma hos bara den ena parten, är den andra ett svin som är otrogen då?

Många hittar sina egna anledningar till att hålla ihop sitt förhållande, kanske barnen, kanske ekonomin eller kanske bara den statusen man har som par.
Vad är man villig att offra i sitt förhållande när det knakar för att få ha statusen som sambo/gift? Är det ok om den andra har en fling vid sidan?
Är det så att man som bitter man/ kvinna som inte villl ligga med sin partner ser ner på singlar, eller är man bara rädd?

Att vara ensam är idag ett fult ord. Henrik Shyffert hade en härlig monolog om det. Man säger inte att man ska åka iväg på semester ensam, däremot kan man säga att man vill åka själv, då är det ok. Ensam betyder svag medan själv då e man stark!

I dagens läge är det ganska vanligt att vara singel, och det går nog mer och mer åt hållet tror jag att självständig män och kvinnor tycker; hellre vara ensam, än att vara i en tråkig kärlek och sexlös relation!

Rätt eller fel? det får man själv bestämma. Det är bara DU själv som lever ditt liv!


Här är artikeln!



Vi vill bara ha mer sex” 

Livet är allmänt trist.
Och vi vill ha mer sex.

Därför är svensken otrogen.

– Jag är lite besviken att det handlar så mycket om sex. Men det speglar väl mansdominansen på sajten. Kvinnor är nog oftare intresserade av närhet och någon att prata med, säger Dominika Peczynski, Sverigechef för otrohetssajten Victoria Milan.
På ett halvår 120 000 svenskar registrerat sig på otrohetssajten Victoria Milan. Målet till årsskiftet är att ha 200 000.

– Jag är helt chockad att det har gått så fort. Ändå är siffrorna från innan helgen. Efter varje långhelg blir det totalboom, för då hinner folk tröttna på varann, säger Dominika Peczynski.

De saknar spänning

90 procent av medlemmarna lever i ett förhållande. Enligt en undersökning som gjorts bland 1200 av dem är främsta skälet till att de vill bedra sin partner att livet blivit i allmänhet trist – och de saknar spänning.

På frågan vad de vill ha ut av en ”affär” svarar närmare 40 procent ”bara sex”.

Och vad man främst söker hos en älskare eller älskarinna är ett större intresse för sex än den fasta partnern uppvisar.

Männen söker sex och kvinnorna är intresserade av närhet

– Jag är lite besviken, det är för mycket sex. Jag trodde det skulle handla mer om att leva farligt och att det är spännande, säger Dominika Peczynski.

Hon tror att fokuset på sex återspeglar könsfördelningen på sajten; 70 procent av medlemmarna är män.

– Nu spekulerar jag men jag tror männen söker sex och kvinnorna oftare är intresserade av närhet och någon att prata med. Könsrollerna är ganska befästa, inte bara hos oss, utan inom nätdejtingen överhuvudtaget. Jag tror det handlar om att man på nätet vågar lägga ned de här sociala fasaderna av att kvinnor måste vara lika intresserade av sex som män, och att män är lika intresserade av att prata som kvinnor är, säger Dominika Peczynski.

Vi lever längre och känslor förändras

Victoria Milan är inte den enda otrohetssajten i Sverige.

Men trots att nischen med dejting för gifta och sambor växer och sprider sig – och trots att det raskt ökande medlemsantalet förvånat Dominika – tror hon inte att ökningen gäller fenomenet otrohet.

– Nej, det tror jag är konstant. Å andra sidan ökar vår medellivslängd och känslor fluktuerar med tiden, det vet vi, säger hon.

Samtidigt tycker hon att vi lever i en nymoralistisk tid, vilket bland annat avspeglar sig i de många hätska reaktioner som kom när Victoria Milan lanserades i Sverige under våren.

– Jag tror inte en sån här sajt väckt så mycket reaktioner på 70- och 80-talen. Nu tycker folk att de är berättigade att ha åsikter om andras privatliv. Det är så amerikansk på nåt sätt. I Sverige var vi förr ointresserade av vad folk gjorde i sängen, det fanns ingen explosionskraft i sexskandalen och otrohetshistorier som det gör idag.

Helena Utter


Ligger gifta med varandra?

När man vart ute ett tag på krogarna så slår tanken mig, finns det några gifta/samboende som fortfarande ligger med varandra?
Det verkar som att otrohet är mer en regel en ett undantag. Är det så att livet snurrar så snabbt att man inte längre har tid för varandra? Är det så att kvinnans lust försvinner när barnen kommer medans männens liv fortfarnde bara snurrar på?
En stor artikel i aftonbladet berättar att otrohetssajten Victoria Milan fulkomligt exploderar, speciellt efter en långhelg, är man så trötta på varandra efter ha spenderat en långhelg ihop att man måste söka späning på annat håll?

Så alla i förhållande, ligg med era partners, annars gör någon annan det!!!!

Resan betald till Rhodos

Resan äntligen betald och biljetten i handen resan avgår den 10 juli 1 vecka med party o sol de är en singelresa
det är än så länge Marie ,Leyla och Linda som är bokade .... och vi har sagt att alla som vill hänga med är välkomna bara dem har en kompis med sig eller att dem är självständiga tjejer som killar
:-)
Lets go to Rhodos stad ,hotel Marie
de är bara att boka och hänga med :-)



Det är här vi kommer sola o bada varje dag på casinot..så underbart.. det är en dj som spelar hela dagarna och de är bara coola/roliga människor och trevlig personal i baren. rekommenderar detta stället det finns allt för alla lugn som vild!!

Lång onsdags färd mot helgmåndag

.. vilken fantastisk helg, som började redan sen onsdags eftermiddag då hela gänget samlades plus ytterligare några härliga bejbs för att inmundiga lite mat och härligt dryck, japp då snackar vi champange, inför kvällens bravader. Bravaderna stavades premiären på Port du Soleil.. fint folk anländer sent och de gjorde de flesta av oss. Vi hade dock en spion ute redan tidigt på kvällen som vippade och rekade innan vi andra dök upp, en av oss avveck dock innan vi ens gjort entre då hennes kavaljer hämtade upp henne på för oss andra okänd plats. Det vi vet är att hon kom hem väldigt tidigt.. eller var det sent? Vi sammanfattar den kvällen/natten som hysterisk.

Torsdag är också en dag att vakna upp till, så skönt att det var söndag på torsdag, här har vi en något splittrad syn på vad som hände den dagen så vi låter den vara, eller är det så att vi inte kommer ihåg, eller vill komma ihåg, någon hade en ny upplevelse från en stadsdel som inte va direkt bekant, en annan började dagen med frukost på Oves i Sävedalen och för en var det dags att dra iväg till kusthuset med kidsen och för de flesta av oss lät vi bara dagen komma till oss.

Fredag, och för de flesta av oss stavades dagen arbete men vissa kunde njuta av sol, klippor och hav innan det var dax att svida om och bege sig in mot aw på Incontro. En något softare kväll vid pianot än vanligt, vilket givetvis beror mest på att det är en klämdag och många har åkt till landet, men för oss som är kvar i stan stundade ännu en premiär. Nu handlade det om Air by Push så sagt och gjort, vi strålar samman på avenyn och går gemensamt till Air. En betydligt lugnare premiär än sist och döm om vår förvåning när vi fick sällskap av män som normalt sett i princip aldrig rör sig nedanför Caleo i alla fall inte kvälls o nattetid.. ja jösses man slutar aldrig att förvånas över folk/män(!) en härlig kväll som avslutades med lite häng på Lipp och Glow.
 

Lördag, tidig uppgång, för egen del var de sjukt tidigt men vad gör man inte för sina kids. Väl hemma efter dagens utomhusövningar så var det snabb dusch som gällde och sedan iväg för ett kort men härligt återseende.. och sedan en sväng förbi second longstreet där allt känns befriande alternativt och en god motpol till Avenyn.

Söndag och dags att ladda batterierna, för egen del finner jag både kraft och energi när ligger på en solvarm klippa och hör de saltstänkta vågorna klucka, kaffe i termos och några goda smörgåsar.. vad kan toppa det? Låg där hela dagen och slöt sedan upp direkt med bejbsen som redan satt på Incontro, några av oss gick sedan vidare till södra vägen och Dinner22 för lite avkoppling i sofforna på uteserveringen. Vilken härlig soft kväll med continental värme långt in på småtimmarna, vi släntrade hemmåt strax innan midnatt, mätta och belåtna.

 Söndag hela veckan, sköna röda måndag.. varmt men molnigt, vilket gjorde det lätt att ligga kvar i sängen hela förmiddagen.. och fundera över sakernas tillstånd. Tog mig ut vid lunchtid och gjorde en runda ner på stan för att införskaffa nödvändigheter så som underkläder. Ringde ett samtal och fick för andra gången på två dagar klart för mig hur lyckligt lottad man är, när sjukdomar slår till står vi alla lika... oavsett, här ses inte mellan fingarna för någon.. sammantaget en underbar långhelg med mest glam men också nya skråmor... take care, se u!


Fritidsgård för vuxna!

Vårt glada gäng älskar att besöka krogarna runt om i stan. Caleo är ett favoritställe, även naturligtvis Incontro på fredagarna, självklart är det kul att soleil har öppnat igen, men där vi trivs allra bäst är nog på Lipp och Glow. Det har blivit lite som våran fritidsgård, vi träffas där för att luncha, vi träffas där för att skvallra och sist men inte minst för supertrevliga kvällar med party. Många har åsikter varför vi går där där det bara är äldre folk, rätt lätt faktiskt; hellre ung och snygg än att hänga på Push och vara gammal och ful!!

tankar kring allt o inget

Igår hade vi en underbar dag! solade vid havet, BARNKALAS .. och sedan en sväng till stan med barnen sen hem o myste i soffan med en snygging...

idag tänkte vi åka till havet men det blev inget tyvärr för solen lyste med sin frånvaro :-)
ikväll blir det grill hemma hos Leyla med barnen det blir kul :-)

Jag letar efter en ny låt som jag inte kan hitta den har texten "this is what i made of,no one can control...
snäll vet någon vad den heter skriv det här ....
please!!!
Ha en go dag!!!

GRATTIS SVERIGE PÅ DEN STORA DAGEN!!

Det som göms i snö kommer fram i tö

Ska berätta om en lite konstig sak, för ca 1 års sedan träffade jag på en man och vi hade lite cha cha... vi skyddade oss så klart ..ja ja det hände inget mer... efter ett par dagar träffade jag en annan man och hade lite älgskog ......
tror det eller ej efter det så märkte jag när jag kom hem att en bit av kondomen kom ut......shit tänk om den hade kommit ut tidigare alltså de som göms i snö kommer fram i tö...
usch va äckligt....

Denna ska vi dansa till i sommar

http://youtu.be/qQqKBr0cf7Q

Om sanningen ska fram...

Sanningen ska fram...

I går var jag på kontroll med min dotter på skolan, hon skötte sig exemplariskt och jag tog mig samman och frågade skolsköterskan om jag oxå fick mäta mig... 
I mitt pass och mina papper som mamma står det att jag är 165 cm lång. 
Sanningen är ....

Det är jag inte har ljugit i 18 år.... är 162 cm!!!
Så ny bye bye sneakers nu är det high hils som gäller!!! 
Linda fårt jag låna några!?
JB

Svara
http://youtu.be/lKMLdzQfq48

solsidan

Delar av glamm å skråma blev uppvaktade av Göteborgs egen Fredde från solsidan!Tänk att han finns på riktigt, synd bara att han inte riktigt håller måttet!

Han vägrade tyvärr vara med på bild.


Trygga rundan-inte för gamla

"Trygga rundan" har blivit ett begrepp på vår runda vi tar varje gång vi går ut och partar...

vi går oftast till samma uteställen under en o samma kväll

där av namnet trygga rundan:-)

så igår blev det trygga rundan så gott o tryggt

kul, kul  hade vi med tjejgänget.....

 


Beroende av mycket....

Alla mina beroenden.... Jag har sedan jag var gravid med mitt första barn använt näspray till och från i 14 år mest till faktiskt. Det är faktiskt ganksa vanligt men endast under graviditetsperioden.....

Röker gör jag med.... och använder tops.

Och idag har bomullen fastnat i örat så det blir till att åka till fabror doktorn imorgon. :(

Det var inte så myyycket glam idag mest skråma

XXX till er / Kram V


svensexor

Igår var jag ute med min väninna Leyla, vi var en sväng på Puta Madre .http://www.putamadre.se/

kanon mysigt ställe rekommenderar det verkligen... vi drack flatline (tequila,samboka tabasco  och sedan blev det en väldigt go drink med jordgubbe o tequila.. sen bar de av vidare till avenyn..

så många svensexor igår det var massor med olika gäng här o var....oj oj tänkte jag det var längesedan jag själv var i det skedet i livet........ gift alltså.. de lär inte hända på 100 år igen..heller.

sagt o gjort så dansade vi in på GLOW the night club

dansade till kl 04,00

http://www.glownightclub.se/fla/

mkt bra musik  bla.." om sanningen ska fram", mixade människor 28+ till 45 och trevlig personal :-)ibland några riktigt snygga killar oxå :-)

kort o gott blev det en lång danskväll ......älskar att dansa!!!!!!


son med på jobbet

Oh.... idag var det visst studiedag på skolan jättekul....

räcker det inte med 9 veckors lov för lärarna...

de är ju jättesvårt för oss ensamstående föräldrar att ta ledigt

så för mig fick det bli lite pussel min syster fick passa lille Rickard på fm sedan fick han följa med mig till jobbet och nu har han varit med på två kundbesök ...de funkar ju

Ena kundbesöket gick till mitt gamla jobb gpbatteries!!! <3

Där dom säljer batterier ,brandsläckare housegard,recyko batterieladdare..och nu även en elbil titta!! ..kanske min nästa bil, fortsätter bensinen att stiga... så kommer elbilar leda i framtiden..

/MH


Plats för alla!

Det finns kvinnor och det finns män.

Vi lever ofta i par av olika slag och oftast har vi vänner runt omkring oss.

vänner kan för vissa betyda allt för andra mindre, jag vet att alla har ett behov av vänskap.

För oss kvinnor finns det ett eget språk, ett språk som inte män förstår. Det är typiskt kvinnospråk. Känslor har stor betydelse för de flesta kvinnor.

Fick utav en klok kvinna reda på en sak för ett tag sen som jag inte kunnat släppa!:

 

DET FINNS EN PLATS FÖR KVINNOR SOM INTE HÅLLER IHOP!!!!

HELVETET HETER DET!!!!

 

Dock finns det ett paradis i himlen dit vi kvinnor kommer som håller och stöttar varann.

Vi ses i paradiset ...

om sanningen ska fram!!!


bl bla

Lördagen 28 maj och det blåser Fa... storm ute.

Vad är detta vart tar energin vägen när solen försvinner?

Energitjuvar finns som ni alla vet överallt.

Jag har tänkt och tänkt och skulle vilja hitta en förslutnings bar låda som man kan slänga i alla energitjuvar. Vad är en energitjuv.... Person ja inte alltid för oss kvinnor känns bra att kunna säga oss för vi är många med dessa tankar.

Tankar som får oss att gå i botten.. dessa tankar skulle jag vilja hitta bot mot hitta ett sätt att få dom borttagna.

Livet är här för oss om sanningen ska fram!!!


Himlen öppnades på morsdag!!

Vad gjorde vi för fel när vi beställde detta väder...

Idag skulle det ju skina över oss mammor.... Men med allt ont får man ut något gott....

i morgon kan vädret bli bättre!!!

Ja man har inte större förväntningar än så idag! Detta med kommersiella dagar gillar ju jag som mors dag fars dag jag har egna också om någon vill låna!!!

Bästa Jennifersdag är en dag ni alla kan lägga på minnet för den får man bestämma själv när den är så när man känner för det är den där.

Härlig dag och jag har likadana  till mina diamanter oxå så kalla mig inte shoppohollick!!!

Jag firar högtider och är därmed en bra människa!!

Nästa vecka ska här firas med många presenter!!!!

Om sanningen ska fram!!!


pw or die eller stå i vassen

Vilken morgon ... thjioo!!

började med en pw med min väninna kristina 06,10 , 40 min så gött..

eller stå i vassen....

vilken energi man får av att motionera !!!

hem o tog en dusch och musiken på högsta volym ...undrar vad mina grannar tänkte imorse men va f-n man lever bara en gång och livet är på topp!!

känner att denna dag kommer bli helt galen ..

som kommer avslutas på port.d.s som har invigning idag!!



Premiär!

Vad lyxigt när det blir en extra helg mitt i veckan!
Vi samlades för en trevlig middag hemma hos Jennifer. Mkt GI på oss så grillad oxfile och sallad fick det bli.
Kan det bli bättre, stora delar av glam&skråma var samlade även Anna, Matilda och Sarah var med. När man är ett gäng tjejer så hjälper alla till och drar sitt strå till stacken vilket gör att det blir mer tid över till att dricka champange och skvallra. Var även så lyvigt att Matilda Och Sarah som är frisörer gjorde oss fina i håret.

Sen bar det av till PREMIÄR, PORT DE SOLEIL. Riktigt coolt ställe med fantastisk atmosfär; snygg personal och riktigt bra musik. Synd bara att folk där nere tar sig själv på så jäkla stort alvar. Skönt var det när en i gänget gjorde väldigt klart för en krögare i stan som tar sig själv på STORT alvar att han faktiskt inte e sååå cool som han tror. Nä en kul kväll, men GLOW det är där vi har riktigt kul och det är där det riktigt trevliga folket hänger.  Ses där nästa helg!

Blogg snart på G!

Nu är första raden skriven!
Den kommer handla om oss som snart börjar närma oss 40 men tror vi e 23, åtminstonne ibland!
Vi är ett glatt gäng tjejer som håller ihop i vått och torrt, i med och motgång och delar varandras glädje och sorg.
Vi har alla barn i olika åldrar och ett kul partyliv. Vi vill gärna ha mycket glam runtom oss, men det finns en del skråmor oxå.
I denna blogg kommer du få hänga med oss alla i vår vardag.

Vi som skriver är:

Linda Gesang
Marie Hassiakis
Jennifer Berne
Louise Paulsson
Monalisa Wallentin
Victoria Mannerström
Leyla Fenerdal Hagman
ibland lite gäster

Hoppas ni kommer följa vår blogg, och snälla komentera den så vi vet att den är levande!

Arbete pågår.

Tillfälligt avbrott.


RSS 2.0