En Dejt eller inte?!

Något jag länge undrat över är; Hur vet man när man ska träffas första gången att de är en dejt eller bara en vänskaplig fika/lunch?? I min värld är de ofta så att man träffats ute, genom vänner, internet eller på arbetet och då kan de lika gärna vara en kompis-fika i vårsolen?!... Eller?

Jag tror vi måste vara lite mer tydliga mot varann och samtidigt inte ha så brottom.. Att träffas, fika, göra saker tillsammans är väl precis de man gör även med sina vänner!?

Så står för vad du känner/tycker så blir de inga missuppfattningar!!
 




ADHD bl.a......

Visste du att din KOST kan påverka dig och din familj till att få bl.a ADHD?!

Lätt att ändra på..  Börja med nästa gång du handlar hem mat!

Tänk  ekologiskt,  Socker,  fett....

Läser du innehållsföreteckningen?! (Inte jag) Ska vi börja tillsammans?


Varför Ekologiskt?
När jag handlar mat ligger de mesta jag köper på priset, varför tar jag inte ekologisk mjölk? kostar ju 1-2 kr mer.
Ekologiskt frukt m.m... självklart ligger de på Kostnaden.. Men om min matpåse kostar 20-50 kr mer och jag vet att jag går hem med nyttig (are) mat, kommer jag ångra mig att jag la de pengarna på just ekologisk mat?

Om jag formulerar om mig så här.. Jag kommer må bättre, bli friskare och ha ett så mycket mer positivare liv.. Är de värt att lägga 20-50 kr på min matkasse då?!


Varför Socker?
Vi VET att socker är "negativt" så därför tänker jag inte skriva hela den historien.  Om man tillsätter socker – låt vara inte det vanliga, vita sockret, men fortfarande socker – så kan man väl inte påstå att en vara är ”osockrad”, ”osötad” eller ”sockerfri”?
Hur mycket socker bär jag hem i matkassen och vad ligger den kostnaden på?!


Varför Fett?
Detta ämne tänker jag inte heller analysera sönder... men det bör tänkas på... Hur mycket onödigt fett får du med dig hem i din matkasse? Mår vi bättre av den typen av light produkter, fettsnålare korv, smör, grädde, Mjölk?..


Jag rekommenderar DIG att läsa 2 böcker..




Och....


Nu satsar vi på en hälsosammare livsstil!!




Henke Lundqvist

F** Henke skall bli pappa läste jag idag. Nu sprack den drömmen också...heheh

 

 

 

Henrik Lundqvist har en NHL- och landslagsmeriterad tvillingbror vid namn Joel Lundqvist som spelar forward i Frölunda Indians. När de två möttes i NHL (det första mötet ägde rum på bortaplan mot Dallas Stars, den 14 december 2006) blev Lundqvist den förste målvakten i NHL-historien att behöva möta sin tvillingbror. Rangers och Henrik vann matchen, och Joel lyckades inte göra mål på sin bror. Som kuriosa kan nämnas att tvillingparet är det blott tredje i NHL-historien att ställas mot varandra – tidigare har Patrik och Peter Sundström spelat mot varandra vid 18 tillfällen och bröderna Rich Sutter och Ron Sutter vid 17 tillfällen. För närvarande finns det bara ett tvillingpar i hela NHL – Daniel och Henrik Sedin – och de spelar båda för Vancouver Canucks.

augusti 2011 gifte sig Henrik Lundqvist med Therese Andersson i Karibien.


Jobbkris

När den ena krisen utlöser den andra...är nu den stora frågan. Vad vill jag jobba med?
Sitter och kollar på tv Chef Undercover......och tänker att jag faktiskt vill utbilda mig igen eller starta eget...Men hur ska man kunna försörja sig det första året...? Eller kanske börja plugga men kan man klara sig på 9000:- i månaden.....
Söker jobb efter jobb och tycker jag har ett bra CV......bra på mycket men inte specialist på något.... Shit åren rinner förbi så fort. Måste ha något meningsfullt där jag får känna mig så betydesefull som jag faktiskt är. Vill bli VD nu !!!!
Bilden är från tidningen CHEF.

Vilka är Glamoskråma?

Vi har fått en del förfrågningar vilka vi i Glamoskråma är, vi har tillochmed fått frågan om vi umgås privat. Här ska jag ge er en liten förklaring:

Vi är ett gäng tjejer som är mitt i livet som hittat varandra på senare år och som grupp är det en hyfsat ny företelse. Vi har träffats genom olika affärsnätverk och genom gamla jobb, och gamla vänner. Det finns ingen riktig röd tråd utan vi är ett gäng som både gillar varandras bra och dåliga sidor.

Glamoskråma kom till av en galen lunch som ett skämt, men det har berikat vårt liv så det får fortsätta så länge vi tycker det är roligt.

Vi började träffas på Lipp då vi var ute och kände ganska snabbt att vi alla hade samma grundvärderingar och samma humor och tolerans, vilket är en förutsättning om man ska hänga ihop ett gäng. Man märker mer och mer med nya bekanskaper att man ofta faktiskt blir besvikna på många, då dom bara har sig själv närmast.

Det jag känner är unikt med detta gäng är att man faktiskt delar varandras glädje och sorg. Man ställer upp för varandra i alla väder. Som utomstående behöver man inte göra sig besvär att tala nedlåtande om någon i gruppen då vi i 10 fall av 10 kommer stötta vår vän, så tänk på det tjejer som vill hänga i gänget eller killar som vill vinna någons av vårat hjärtan............... En för alla, alla för en!

Vi har alla barn, schysta boende, egen bil och vi har alla bra jobb som vi trivs med, så ni som har en förutfattad mening att vi är golddiggers måste vi tyvärr göra besvikna.

Jag kännar mig så rik för att jag har dessa fantastiska tjejer i mitt liv, och jag önskar att alla kunde få känna den gemenskapen som vi har för den är helt fantastisk!

LÖV U GIRLS!!!!!!




Glamo Skråma splittras......

Skojar du nu?....

Tror du verkligen på de!?...

Jag säger då de, rykten i den här "lilla" staden!!


När ska vi lära oss att INTE lyssna?

Här har vi några få minnen vi samlat på oss hittills.:


Vår första Dj-kväll på Lipp...

Inflyttningsfesten hemma hos Linda...


En sommarkväll på Port du Soleil...


Hårdrockskvällen på Lipp.... (eller vad eventet nu hette)


Premiären på AIR by Push....

En av alla våra fantastiskt lyckade kvällar ute i vimlet....

En av våra första bilder innan själva "Glamo Skråma" bildats....

Vad jag vill säga är de lär dröja innan vi "splittras" och ni kommer få dras med oss ett tag till....
men håll med om att de var en bra rublik som fick dig "lite" nyfiken på vad de nu är som händer eller Jag visste de inte skulle klara de... ;)

Många kramar till er våra fantastiska läsare...

Stallet är påfyllt!

Som vi berättat innan så kan man inte sitta på lokal och prata om människor,vilket är ett av våra stora intressen. (Det leder alltid till onödiga missförstånd och skvaller)  Dock inte prata skit om folk utan prata om härliga människor vi träffat. (både män och kvinnor)

Därför har vi valt att sätta smeknamn på dom vi pratar om, namnen är något vi alla i Glamoskråma känner till men inga andra. Det är meningen att det bara är vi som ska förstå, och ofta så vet faktiskt vederbörande om att vi kallar den för det.

Det var ett tag sen som jag skrev om Mr Mister, röda byxorna, fula skorna och flakmoppen, visst finns dom kvar i våra liv men vi har oxå utökat stallet med lite nya hästar:

Vad sägs om;

Mr Big,
Panikragget,
Båten,
Stalkern,
Liten,
Möbelhandlarn

En nytillkommen är monchichi, denne fick sitt namn så sent som ikväll faktiskt!

Välkommen in i Glamoskråmas värld, har du ett smeknamn är det för vi tycker om dig och att du är tillräckligt intressant för att vi ska prata om dig!



Våga ta steget....


Vilken händelserik tid... vilka minnen... om man ska dela upp sitt liv i händelser och berätta för sina barnbarn, så kommer denna tiden av mitt liv absolut att komma upp... Jag har lärt mig så mycket, utvecklats, vågat ta steg jag aldrig gjort förut och träffat människor jag hoppas kommer finnas kvar länge...

Att mitt liv har ändrats de vet väl alla vid de här laget... men även jag har förändrats... jag hoppas självklart till de positiva... jag känner mig mer fri än någonsin.... jag lägger inte så mycket energi på att bry mig om vad andra säger utan låter mig lyssna på MIN magkänsla... de är den som styr mig och ingen annan.. Så skön känsla, om jag skulle beskriva den i bild så skulle de vara Titanic scenen när Kate Winslet står med utstreckta armat längst fram i fören och den vackra utsikt hon har framför sig eller friheten när man åker skidor och man väljer själv vilken väg och hur snabbt man vill åka...

De där med att göra saker man inte vågat eller som (den inre rösten säger: GÖR DE INTE) känns faktiskt ganska bra att ha gjort... för varje upplevelse man gör, ju starkare blir jaget..  att arbeta på sig själv och ta snesteg har vart otroligt viktigt för mig och mitt jag... om jag är klar.... Absolut INTE.... Jag har såå mycket mer att utforska och lära mig själv och mitt Jag... De är bara magkänslan som styr hur mitt liv kommer se ut framöver... :))





Mycket skråmor nu!

Ni kanske tror att vi bara är ute och partar och allt är så glammigt ,nä så är det inte nu har vi i glamoskråma mycket skråmor det är bla ,begravning, barn som inte orkar med skolan, borttagning av cellförändringar , mycket med våra arbeten och focus på att hålla ihop oss själva.

Men det positiva i det hela är att vi har varandra vi stöttar varandra och har alltid kul ihop i vått och torrt i glädje och i tårar .. <3
Nu går vi mot ljusare tider och vi känner oss starka trots alla skråmor det är livet och det är inte alltid lätt.



Ryktet!

Det börjar viskas om att det ska bli ny Glamoskråma kväll på Lipp!!

Håll ögon och öron och kalendern öppna, Fredagen efter bör man ta en semesterdag!


För att de är SEMLEDAGEN idag!!!....

Idag blir de semlor för hela slanten!!!!!  :D
Men hur ska man äta den tycker du? med eller utan varm mjölk?


Remember......

If you’re going through a hard time, remember:

Even when you think you are lost, hold on.
When you feel all alone, hold on.
If you love someone who doesn’t love you, hold on.
If you are ill and you cannot see the light, hold on.
If you have lost everything you care about, hold on.
If you feel you are less than anyone, hold on.
If you’re not sure you have any reason to live, hold on.

Hold on because we only lose in life if we don’t love ourselves and don’t appreciate how wonderful life can be on the other side of what we’re going through.

Likely, you will find situations in your life where you will have to do and face things that you probably don’t deserve. Everyone deals with unwanted troubles; how we deal with them makes the difference between each one of us.

I had to live awful things, but now, I am proud of the way I faced them. They have made the person who I am right now.

So whatever your problem, your suffering, or your situation, remember that everything passes; nothing stays.

You could be the person who you want to be, and your experiences will give you the necessary strength to live the life you dream about....



Han vill jag ha!!......

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för sexig, som ringer dig tilllbaka när du lägger på luren, som kommer att ligga under stjärnorna och lyssna på dina hjärtslag, eller kommer att hålla sig vaken bara för att se dig sova...

Vänta på killen som kysser din panna, som vill visa upp dig för världen när du är i dina myskläder, som håller din hand framför hans vänner, som du är lika fin med som utan smink. En som ständigt påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är att ha dig...

En som vänder sig till sina vänner och säger: Det är Hon...


Vårkänslor!

Idag fick jag vårkänslor....
vaknade upp av solsken och att det var vår i luften .. om ni förstår vad jag menar.....
<3 Jag vill bli kär o galen i vår!!! <3
Undrar om det är möjligt finns min drömman där ute??
Han ska vara väldressad,rolig,smart,känslosam och ska kunna skicka ömma sms till mig och vi ska kunna åka ut till havet och bara vara och älska i skogen eller på en strand!!
Drömmer jag nu eller kan det bli verklighet... jag är en sån drömmare och vill gärna träffa en drömmare så vi kan bli kära o galna i vår!!!

Tålamod är inte min starka sida.

Respekten när man tilltalar tillvarandra är så viktig för alla, en relation utan respekt för varandra blir aldrig bra.


Jag som kvinna kan säga mycket mer vad jag känner, jag kan sätta ord på mina känslor och tror inte att män kan det i samma utsträckning... de är mer konflikträdda än vad vi kvinnor är :-)
Jag är på väg in i en ny relation.......man är så olika som man o kvinna..
Nu ska man anpassa sig efter varandra och varandras bagage....
Varför blir man irriterad på någon man tycker om? är det rätt då?

Lyssna på hela historien!!!

Jag sitter just nu i en situation som jag trivs väldigt bra med, men när jag talar om detta för mina nära och kära så blir jag ifrågesatt?... Varför ställer JAG mig frågan.. Är de inte så att om jag trivs i min situation så ska mina nära och kära vara glada för min skull... Eller?

Jag kanske inte är som många andra, kanske inte fungerar som andra.. eller så är jag väldigt 2012 och med de menar jag som många många andra men jag kan prata öppet om de?!

Jag är singel som de flesta i vår omgivning, fler än jag har även en eller fler kk... Jag har endast en.. och trivs sååå bra med de, trots jag vet att denna person har fler än mig så trivs jag, eftersom jag inte blir ifrågesatt eller pressad på vad jag känner osv... INGA som helsta krav!!.... Vi pratar o allt möjligt och jag vet  att jag när som helst kan backa/avsluta och inga problem kommer uppstå från något håll..

Men varför är de så svårt för folk runt om kring att fatta att man kan vara nöjd i en sådan situation?! Självklart är de så att de finns en lång historia bakom detta och som jag tyvärr INTE kommer att dela med mig av just nu, eftersom jag vill vara "anonym"... =).... Nyfiken? 

Att vara singel är kanske inget man egentligen vill vara och inget jag velat vara förrän NU!!!.. Sen får vi se hur de ser ut om ett halvår eller år, men just nu så passar de mig hur bra som helst!! 

Jag får ofta höra av olika människor att jag är unik, ibland tar jag de positivt och ibland även negativt.. Att vara "för" ärlig är inte alltid uppskattat.. men jag anser att om jag är ärlig när de gäller mig själv så kan jag inte såra någon annan OCH för att vara ärlig mot andra så måste DU först vara ärlig mot DIG själv..
Folk HAR förutfattade meningar och de sårar mig.. Speciellt när de inte kan eller vill förstå att jag faktiskt är nöjd med den situationen jag befinner mig i..


 


Familjen Annorlunda

För mig är det en stor gåta att man kan skaffa så många barn. En av familjerna har 11 barn och 3 bonusbarn....
En annan åker buss med sina 8 barn för att hämta 2 på skolan. Flera timmar varje dag.....jag drar mig för att handla med 2 ! Yes jag älskar barn faktiskt men kombinationen ett eget liv och barn måste vara det bästa.
Tänk att aldrig kunna resa någonstans...och faktiskt ha semester. När de åker till djurparken blir de säkert lika utittade som djuren !
Snälla kolla programmet och skriv eran åsikt....
http://minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma/

Kroppsspråket ljuger sällan.

När jag träffar en person så tror jag att jag har lätt att läsa av kroppsspråket vad denna människa känner.

Kroppsspråket säger så väldigt mycket om en person och ögonen skvallrar oftast. Jag kan genom att iakta hur en person rör sig och för sig ganska snabbt få en snabb överblick om hur den känner i situationen den befinner sig i.

I min vänkrets finns det en tjej som kan stå och prata en hel kväll med en kille för han är så fantastiskt trevlig. När man säger till henne att: han är ju jätte intresserad av dig, då ställer hon sig helt frågande!! I 10 fall av 10 så kommer det från killen att han börjar höra av sig och vill träffas, då han faktiskt tror att han har en chans. Detta är naturligtvis inget illa menat från hennes sida. Hon tycker att personen ifråga är fantastiskt trevlig men har inte samma agenda som mannen har.

Jag har precis träffat en man som jag inte kan läsa av överhuvudtaget, Behöver jag säga att jag tycker det är jätte spännande? Jag försökte iakta han på håll, nära och i sitautioner med andra tjejer. Men helt nollställd överallt med alla runtomkring sig. Undra om han är medveten om det själv, eller om han faktiskt är som min väninna? Jag blir galen!
Jag ser verkligen framemot att se om jag kan "knäcka" koden till hans kroppsspråk!



Nya flickvännen!

När man har barn ihop så är man fast för livet med den personen, så lika bra att försöka göra det bästa av situationen! Man får lägga sina egna känslor vid sidan och försöka uppträda så vuxet man kan.

Detta betyder att man bara får vara med sina barn halva tiden av dess uppväxt, den andra delen tar pappan hand om. Ofta så kommer det även en ny partner in i bilden, och vi kvinnor tar ofta ett stort ansvar för barn som man lever ihop med. (oftast).

Vad vill jag då att det ska vara för kvinna som tar hand om mina barn, som jag faktiskt ska dela halva mina barns uppväxt med?

Jag vill naturligtvis att hon ska ha samma grundvärderingar som jag när det gäller uppfostran gränser och regler.

Sen vill jag naturligtvis att hon ska förstå att barnen har en mamma och inte behöver en till, däremot gärna en härlig vuxen som kan vara en förebild för dom!

Väldigt skönt är om hon inte ser en som ett hot utan en tillgång, det gör livet enklare för alla inblandade. Det finns väldigt sällan någon anledning att vara svartsjuk på en före detta, det finns en anledning till att man gått vidare.

Om jag träffar en man med barn så har jag inget som helst intresse att ta någon större roll i hans barns liv. Självklart skulle jag vara en vuxen person och inte göra nån större skillnad på mina och hans barn. Men har man satt barn till världen så tycker jag att man faktiskt få ta ansvar för dom själv, vare sig man är gift eller skild!

Ni nya flickvänner som kommer in i förhållande med barn, var lite ödmjuka för barnens mamma. Lyssna på vad hon vill hon har burit detta barn i sin mage och kommer göra allt för det oavsett vad det kostar henne. Det kommer ni vinna på i längden.

Ni mammor som får en ny flickvän till eran fd, försök att se den nya som en tillgång. Bättre att veta vem hon är och kunna gilla henne. Jag hade gett vad som helst för att kunna ringa upp henne och disskutera med henne.

Det är barnen det handlar om i slutändan!





Tomten är far till alla barnen, så är det snart i alla familjer!

Sportlovet!!!

Idag har jag fått gjort massvis känns de som när jag egentligen inte gjort ett smack..

Dagen började väldigt lugnt och jag låg kvar i sängen till kl 11.... Sen ringde en väninna som ryckte upp mig ur sängen för att mer eller mindre slänga in mig i duschen och sedan möta mig på mig på ett fik i Haga för att tjöta lite skit.. På fiket ringde en manlig bekant som sedan kom förbi.. Super trevligt.. Impulsivitet uppskattar jag väldigt mycket..

När jag sedan kom hem var både mina tonårs-skitungar hemma.. ;)... och eftersom jag sagt att vi skulle äta våfflor så var de bara att sätta igång med att blanda smet.. Riktigt mysigt att äta våfflor, tända ljus och små snacka om allt möjligt (försöker påverka dem att följa med på ett race med mig i Gokart bl.a) efter detta gick min son till gymmet och jag och min dotter fixa bl.a morötter med dipp inför vår filmkväll..

Sen måste ju tilläggas att jag fick handlat en såååå fin tröja på Venti Nove som ligger på Linnegatan 29.. Blir galen varje gång jag går in där... Man vill ju ha ALLT!!!..

Önskar alla läsare en fortsatt fin sportlovsvecka....


Stor vinst!

Fick veta igår att mitt postnummer är draget i postkodlotteriet.  ( Nu kan ni börja kommentera hur korkad jag är som är med!!)

Vi satt och började spåna på om vad man hade gjort om man hade vunnit sisådär 25 miljoner.

HELT SJUKT, NU RINGDE POSTKODLOTTERIET UPP MIG I MIN TELEFON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inte fan tänker jag jobba kvar inte!! Tror människor antingen ljuger eller är korkade som säger att dom skulle fortsätta jobba 40 timmar i veckan med 5 veckors semester. Det finns så mycket bättre saker att göra. Självklart skulle jag inte gå hemma och driva men jag hade jobbat med egna projekt som jag tycker ger mer tillbaka till livet. Har massa uppslag till roliga projekt som jag tror jag skulle kunna tjäna pengar på efter ett tag. Det är det stora hindret som ensamstående att man inte kan vänta på att tjäna pengar om ett år utan dom måste komma in varje månad.

AB Glamoskråma är första projektet jag hade sjösatt!


Mina 25 miljoner som jag vann  hade jag följande spenderat:

Hade satt av 5 miljoner till mina föräldrar och syskon!

1 miljon hade jag satt av till att resa, ett resekonto helt enkelt! Jag hade tagit mina barn till Disney world i Florida samt att jag skulle ta mina närmsta på en riktigt kul resa till nått varmt ställe. Tänk hela Glamoskråma och några till på en härlig strand i Thailand.  Vi skulle börja dagen med en lång frukost i vår bungalow, för att senare gå ner och få en skön massage innan vi lägger oss på stranden hela dagen med några fruktiga drinkar. Ja ni förstår själva.....

Jag hade inte förändrat min boende situation då jag bor fantastiskt bra. Finns igentligen inga matriella prylar jag saknar, jo en ny bil då kanske men tror jag vinner en från postkodlotteriet!

De miljoner jag har kvar, dom hade jag investerat klokt så jag och mina barn kunde leva gott.

Håll nu tummarna för att det är jag som drar hem en storvinst, Shit va kul det hade vart!




Carola varning!!!!

Är de så att vi i Glamo Skråma har blivit en Carola varning??? Ingen vill känna sig vid bloggen men läser ändå i smyg...

Hur ska vi tolka detta? Är de bra eller dåligt?



Är Chefen en idiot?

Att vara chef kan vilken idiot som helst bli, det är bara en titel. Men att vara en ledare är en helt annan sak.

Hur många av oss har inte träffat på någon som nyss blivit chef som vill visa sig på styva linan?

Jag undrar om dom inte funderar innan dom får sina titlar på vilket ledarskap dom ska använda? Jag tror det är det som i slutändan kommer avgöra om dom kommer bli en chef eller ledare.

  • Chefen administrerar – ledaren skapar innovationer
  • Chefen är en kopia – ledaren är originalet
  • Chefen underhåller – ledaren skapar
  • Chefen fokuserar på system och struktur – ledaren fokuserar på personerna
  • Chefen litar på kontroll – ledaren inspirerar tillit
  • Chefen har ett kortsiktigt perspektiv – ledaren har ett långsiktigt perspektiv
  • Chefen frågar när och hur – ledaren frågar vad och varför
  • Chefen håller alltid ögonen på nedersta linjen – ledaren håller ögonen på horisonten
  • Chefen imiterar – ledaren gör orginella saker
  • Chefen accepterar status quo – ledaren utmanar det
  • Chefen är den klassiske gode soldaten – ledaren är sig själv
  • Chefen gör saker rätt – ledaren gör rätt saker.

Har ni träffat på den värsta sortens chef,de som använder härskarteknik? Troligen är dom inte ens själv medvetna om det, vilket jag tycker är det värsta! Dom har ingen medveten chefsstrategi utan är mest uppfyllda av deras egen titel.

Här kommer 7 olika härskar tekniker, känner du igen din chef?

Projiceringsmetoden. Du klagar på något men får själv skulden för det du påtalar. Den som använder denna metod tror sig ofta vara allvetande, lida av ett Messiaskomplex.

Komplimangsmetoden. En vänlig härskarteknik som inleds med en komplimang. Syftet är att få dig att göra något utöver det förväntade, men kvar blir en olustkänsla trots komplimangen.

Stereotypmodellen. Du blir bestraffad eller negativt särbehandlad när du gör något utöver det som förväntas.

Självförvållad härskarteknik. Du ger ett osäkert intryck med ditt tonläge och kroppsspråk. Du förminskar dig själv och det du säger, "härskaren" får därmed ett överläge.

Uteslutningsmetoden. Du blir inte sedd när du borde bli sedd, i ett samtal eller i en debatt.

Hierarkimetoden. Innebär att man använder ett överläge eller ett underläge för att tysta någon.

Tidsmetoden. Många använder tid för att tysta ned andra: "Jag har varit med längre i det här gänget än vad du har varit".

 

Den chef som inte fattar att respekt är nått man förtjänar, inget man få med en titel den tycker jag borde gå på en ledarskapsutbildning. Det finns få saker som är så effektivt att få folk att jobba om man ser upp till sin ledare!

 

 

 


Vuxen-lekar....

Jag var med några goa vänner i Slottskogen på den stora nyrenoverade lekplatsen "Plikta". Då förklarar en av mina manliga vänner att de faktiskt finns de småbarns(singel)föräldrar som går dit för att eventuellt hitta en dejt!!.. Något som var HELT otänkbart i min värld, men eftersom jag är singel tänkte jag och en av tjejerna som var där och ska tilläggas vi har endast stora barn, att vi kanske skulle kolla och spana runt lite och för de så är vi ju tvungna att............ .....

Vi hittade på varsitt barn, mitt hette Simon.. Och ni har ingen aning om hur många ggr jag var tvugen att ropa och säga till Simon att vara snäll, vara försiktig och även tala om hur duktig han var ...  Jag gick självklart runt och letade efter honom emellanåt och då ska kanske tilläggas att jag spanade in papporna.. :))

Shit, de var riktigt kul!!.. Nackdelen för mig är att jag inte har något intresse av att finna en småbarns pappa..

En liten idé bara för er som har småbarn och är singlar... ;)...





Vi leker med tanken!!!


Vi säger att jag kommer leva till att jag är minst 80 år!!!


Nu är jag 39 år.. Min son vill först ha barn om 10 år, alltså tidigast vid 28 års ålder..
De betyder att jag kan leva och göra allt möjligt kul fram till dess.. Sen får jag se mitt första barnbarn leva till 30 år.. De betyder att jag även kommer få vara med om att bli gammel farmor... OM då mitt första barnbarn skaffar barn innan 30 år..

Vad jag vill komma fram till att jag har 40 år kvar av mitt liv!!!! Herregud, vad håller jag på med... Tänka på om, ifall eller när!... Vad spelar de för roll?!.... Om jag nu lever som jag gör i 3 år till så GÖR DE!!!!... Vilka fantastiska minnen jag kommer att ha av denna tiden...

Och säg nu att jag träffar en man som har barn (som jag verkligen hoppas att han har) Så kommer vi få minst 25 år eller mer tillsammans... Vilken underbar tanke... och vilka fantastiska minnen VI kommer att ha tillsammans... Jag får träffa hans barnbarn och han får träffa mitt/mina... VI kommer att bli en enda STOR familj... Precis vad jag ALLTID har önskat och drömt om... :))))

Känner mig faktiskt ännu mera nöjd med mig själv efter att jag suttit och tänkt lite på just detta... :))


Totalt utmattad!!!

Är de normalt att sjunka och känna sig orkelös?
Är de årstiden?
Är de alla tankar som far runt helatiden som gör mig orkeslös? Jag har så många frågor....

Varje dag tänker jag, NU ska jag ta mig till gymmet igen och komma igång riktigt ordentligt... Men jag orkar inte.. Jag skulle kunna sova all min lediga tid just nu.. Gå till arbetet sen hem och lägga mig!!
De är sååååå tröttsamt på att vara trött, jag orkar ingenting!..

Jag får väl ta nya tag på måndag och låta denna veckan bara gå till soffan och sömn.. Känns som de enda alternativet just nu..

Finns de någon mer som känner så eller bör jag kolla om jag har blist på någonting?!


Alla hjärtans dag

Grattis på alla hjärtans dag till er alla!

För mig är alla hjärtansdag viktig det är då man gör det lilla extra för sina vänner, barn ,partner ,mamma eller pappa ,syskon whatever...
idag är det en speciell dag kanske säger vissa att det är köpmännensdag ... klart det är !!
Kanske med någon liten sak som förstärker det hela det kan vara en liten blomma, en hemmalagad middag, choklad eller en tårta ...inte så viktigt vad värdet är ...bara en klar ren handling och ORD ,ORD .....jag älskar dig!, jag gillar dig, jag tycker om dig , du är mycket speciell för mig, jag är så glad att du finns, jag tycker du är underbar,....det finns massor med ord och
ett förbjudet svar är:- detsamma till dig! ...väldigt Oromantisk svar!!

Mer romantik i min vardag är ett måste!!
Jag måste ha en partner som ger mig romantik för jag är så romantisk själv och vill ofta ge kärleksförklaringar, beröring m.m


Ta ett steg i taget!!!

Önska inte bort det liv du har... Gör det istället till en verklighet som du vill ha...

Tänk inte bara förändringar... Utan jobba på att göra dem verkliga...

Allt är kanske inte möjligt idag... Men det går att ta små steg
i en riktning som kommer att föra dig framåt...

En bit i taget på vägen mot dina mål... Ingen har sagt livet ska vara enkelt!


De 7 underverken!!!

Världens sju underverk

En grupp yngre studenter studerade världens sju underverk på en geografilektion. Vid slutet av lektionen bad läraren eleverna att skriva ner det de trodde var de 7 underverken av idag.
Nästan alla elever skrev följande lista:
1. Egyptens pyramider
2. Kinesiska muren
3. Taj Mahal i Indien
4. Statyerna på Påskön
5. Pyramiderna i chichen ITZA i Mexiko
6. Colosseum i Rom
7. Alhambra i Spanien

Efter att ha samlat in alla svaren, upptäckte läraren att en ung flicka satt mycket tyst och hade inte ens börjat skriva. Han frågade henne därför vänligt om hon hade svårt för att göra en lista. "Ja", svarade den unga flickan, "jag har svårt att skriva min lista eftersom det finns så många att välja på." Läraren svarade, "Berätta vad du funnit, så kanske jag kan hjälpa dig."
Den unga flickan tvekade, men satte därefter igång med att skriva:
1. Att se
2. Att höra
3. Att vidröra
4. Att känna
Hon tvekade en stund och fortsatte sedan
5. Att skratta
6. Att njuta
7. Att älska

Tänk så lätt det är att se på dessa minnesmärken som mänskligheten skapat och betrakta dem som underverk, medan vi inte ens ser de fantastiska gåvor som vi alla har begåvats med gratis!


Äntligen Sportlov

Det är sportlovsvecka och jag får ångest!!

Jag måste jobba kan inte ta ledigt och har inte råd att åka iväg... ex som att åka skidor eller åka till värmen....
just nu känns det bara så jobbigt att man inte är en familj längre...
då var man ju två om saken.

Jag vet att det är många runt omkring MIG som har det liknande och visst får man ligga som man bäddar men
vi som inte har dessa pengar över fastän vi jobbar o sliter hur ska vi bemöta .. man får ligga som man bäddar??
visst kan man göra småutflykter med barnen och de uppskattar nog det med men man har ju vissa krav på sig själv!!


Får en att tänka 2 gånger...

Vem är fattig och vem är rik?

Det här är berättelsen om en mycket rik man som ville visa sin son hur fattiga människor lever. Pappan och sonen tillbringade därför ett par dagar hos en mycket fattig familj som bodde i närheten av deras gods. När de återvände efter besöket frågade pappan:

-"Förstår du nu vad fattigdom innebär?"
-"Ja, det gör jag" svarade sonen.
-"Kan du då beskriva skillnaden mellan vårt liv och deras", bad pappan.
-"Vi har bara en hund, men de har fyra. Vi har bara en liten pool på gården, men de har en hel sjö. Vi har olikfärgade lampor i trädgården, men de ser hela stjärnhimlen. Vi har en massa betjänter, men de hjälper varandra. Vi har stängsel runt hela vår gård, men de har vänner som skyddar dem.

Jag trodde att vi var rika och de fattiga!!!


Frukost på sängen!!

Vilken skön Söndagsmorgon..

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, ser på tv4 morgon, har laptopen i knät, fönstret lite på glänt och frisk luft kommer in i sovrummet. Ingen är vaken och de enda jag hör är tv.n och folk på utsidan.
Känslan av vår kommer krypandes, hur de nu är möjligt med -1 grad ute.

Hoppas söndagen blir en fantastisk dag. De ska jag se till att den blir.

 

Jag vill ha SEX!!!!!

Ja, du läste rätt.... Jag vill ha sex!!...

Men vem fan vill inte de!?
Hur ska man gå till väga då, när man är singel?
Ska man låta sina behov ta över och bara köra som en bulldozer och plocka upp de som kommer ens väg?
Eller ska man lösa de själv?
När blir man en "slampa"?
Hur dömmer vi varann egentligen, misstänker och tror saker?!

Jag vågar påstå att ALLA jag känner har sex mer eller mindre, på ett eller annat sätt. 

 

Drömhus

Så här ser mitt drömhus ut.. Mitt nästa hus skall vara ett Trivselhus.

Attityd är nykeln till Allt!!!!

ATTITYD ÄR NYCKELN TILL ALLT!

Dom mest framgångsrika affärsrörelser har till 99% börjat i väldigt liten skala. Men gemensamt är att inledningsvis har någon/några lagt ner MYCKET arbete i början (oftast obetalt) och därmed varit dubbelarbetade på något sätt. Men dom har haft en Plan och ett Mål samt naturligtvis en ”kör schema” (någon form av system) för att fått igång en ”effekt” (resultat) och... har det blivit så där ”framgångsrikt” så har dom fått igång en ”Katalysator effekt)”. Gemensamt för dessa ”framgångsrika” affärsverksamheter är att dom har en väldigt tydligt budskap vad VINNINGEN är för alla involverande oberonde om det är Kunder/Uppdragsgivare/Partners.

TRO på sig själv och TRO på det man gör och att man skapar VINNING i någon form till andra.

Alla har samma möjlighet:

Att bli och vara ”framgångsrik”.
Att tro på sig själv (äger själv tolknings rätten).
Att vara den bästa & trygga affärskontakten/partner.
Att marknadsföra sin produkt/tjänst på ett bra sätt (kostnads och framför allt tids effektivt för förutsägbara resultat).
Att lära sig mer & leva som man lär & kunna arbeta smartare istället för hårdare mot sina/andras mål.

Psykologi:
SÄLJEGENSKAPER =10%
ATTITYD = 70%
KUNSKAP SIN BRANSCH = 20%

ALLT HANDLAR OM INSTÄLLNING TILL ALLT VAD MAN GÖR & HANDLAR.

//Elvira Ringberg ( som för övrigt ger mig en enorm inspiration tilll de mesta i livet)


Varför kvinnotjusare!??

Varför kvinnotjusare??

Jo, de är så enkelt... De har en självsäkerhet som vi kvinnor bara älskar.. Att kunna se en i ögonen och säga vad de har på hjärtat just den stunden med just den där självsäkerheten. De får mig och många andra att falla dit.. Minsta tecken på osäkerhet så faller intresset.. sjukt men så är de... egentligen är de väl bara att se på djurriket.. Lejonhanen som får alla honorna är han som är starkast både psykiskt och fysiskt..

Så killar (och tjejer)... Självsäkerhet ÄR sexigt!!! Så se dig själv i spegeln, trivs du?!.. Du har helt säkert en skön personlighet, en humor som sprider glädje till dina vänner, de du inte är nöjd med, Ändra de!!!!


En avkopplande fredagskväll....

Vad är egentligen bättre än att komma hem efter en hel veckas arbete, tilllaga någon god maträtt, sätta sig ner och äta med barnen, prata om hur veckan har vart och hur helgen ska planeras.. sen kommer de som jag nästan älskar ännu mer.. Mina barn är så stora att de har mestadels endel planerat och där ingår tyvärr inte alltid jag..
Rent i köket, sätta på en skön CD, ta ett avkopplande bad med tända ljus i hela hemmet, alla lampor är släckta... ljuv musik från högtalarna... De är bara att luta sig bak och lyssna, ta ett ljupt andetag.... DE mina vänner ÄR lyx!!!...

De är då jag förstår hur jäkla bra jag har de.... Löv maj lajf!!


Drömman! Ola Skinnarmo

Idag var jag på en föreläsning om äventyr, motivation och positiv inställning och lite vilja anammat ....som Ola Skinnarmo förelästse om han har genomfört en rad olika äventyr i sitt liv..
Jag är i Sälen med 70 st andra branschkollegor inom Fronta på en stor kickoff  där vi har Frontaskola och föreläsningar
och lite roliga aktivteter som skidåkning, musikquiz och isgokart,

Vilken drömman Ola är!!
Han har viljan ,glöden, positivinställning  till japp vi fixar det... inga hinder utan bara lösningar.. passionen för livet och att leva här o nu och han är nog en väldigt bra man och pappa till sin fru o barn!
http://www.skinnarmo.com/mina-aventyr/mina-expeditioner/sydpolen-1998.html



Läs blogginlägget under sex, det nya har hamnat galet!

Kärlek till er!

SEX

Ja, med den överskriften, så får vi alltid mer läsare.

När vi pratar med människor vi träffar så brukar man ibland fråga om dom läser bloggen? Många säger ja, om det står något om sex i överskriften, någon säger läser då och då och sen finns det några få som säger att dom läser varje dag.

Jag är jätte nyfiken på vem är den typiska Glamoskråma läsaren? Nu börjar det röra på sig och vi kan se att det alltid är ett 20tal som har läst redan kl 8 på morgonen, vilket innebär att man troligen har det som rutin att läsa bloggen. Jag brukar bli irriterad då vi har dagar när vi hamnar under 200 läsare. ( vilket är sällan nu)

När jag tittat över statestiken på bloggen kan man följa vissa mönster. Måndag förmiddag har vi ofta mycket läsare. Vad betyder det? Är det dom män som är gifta/ iförhållande som inte kan läsa den hemma tro? Eller är det personer vi träffat under helgen som är nyfikna? Rena spekulationer från min sida.

Vem är det då som döljer sig bakom statestiken,vem läser bloggen? Förstår att det alltid finns folk som har för lite att göra så dom lägger energi på att läsa och hetsa upp sig och tycka vi är dumma, gamla, fula, golddiggers eller vad dom nu tycker. Sen finns dom som faktiskt tycker att det är intresant det vi skriver om för dom känner igen sig eller förstår sarkasmen. Mest otippat är väll att min x har berättat att hans nya partner läser bloggen.

Kommentera gärna vem du tror den typiska Glamoskråma läsaren är!


Jag tog han för pengarna!

Jag brukar säga att jag inte separerade tidigare för jag inte hade råd! Detta anser mång vara extremt provocerande, jag har svårt att förstå varför? För mig var det viktigt att vara med barnen så mycket som jag kunde när dom växte upp.

Detta är naturligtvis inte hela sanningen, vi hade en familj, hem, vänner och en massa historia tillsammans vilket var den största anledningen till att man höll ihop. Men handen på hjärtat, hade jag vart ekonomiskt oberoende hade jag vart kvar hos han då dom sista åren? NEJ!

Jag hade satt barn till världen, och min uppgift var att ge dom en så bra uppväxt som möjligt. Att jag fick leva med deras pappa trots att jag inte var lycklig med han, det var mitt problem. Gör detta mig till en gold digger? Ja möjlig, skäms jag för det? NEJ!

Om jag fått göra om mitt val av pappa till mina barn så hade jag defenitivt gjort det! Inte för att han är på något sätt en dålig människa utan mer för att vi inte har samma grundsyn vad som är viktigt i livet. Han gör som många män med pengar, att han hotar och straffar med pengar! Tror att han är lite bättre en andra för att han tjänar mer pengar.

Den dagen jag kände att jag faktiskt högaktnings fullt skiter i hans pengar var en fantastisk skön känsla. Jag vet också att han avskyr att han inte har det greppet om mig längre.

Om jag ska börja om med en man så är det defenitivt inte en man med pengar som lockar mig. Pengar är bra att ha, men det gör en inte till en lyckligare människa!



Skottfintfesten 2012

Som ni säkert inte kunnat missa så förvandlades Glamo Skråma till Nunnor i Lördags på årets SKOTTFINTFEST... och vilken fest de blev.....

Om jag inte har helt fel så kom de över 300 gäster... En förbannat lyckad fest, grymt bra jobbat killar..

 
Monalisa med en av fest arrangörerna Pierre Jenzen...

 

Glamo Skråma som Nunnor (Leyla, Monalisa, Marie och Linda)



Alla som var där hade lyckats med att hitta helt underbara förklädnader... Här har vi bl.a Ninja turtles... :)



Och att prästen kom gjorde att nunnorna tappade de helt eller kanske var de prästen... ;))



De var bara några få bilder av vad som togs denna kvällen... Längtar redan till nästa år...


Båtmässan

Så många trevliga ansikten man träffade....& människor som betytt mycket för mig under åren på årets premiär av båtmässan.

En gammal killkompis som man aldrig träffar längre, min första kille, en snygg Magnus som jag inte sett på 15 år minst, Gunnar i Partypatrullen, min bästa gamla chef som lärt mig allt jag kan.....och många många fler.... Så trevligt. Incontro däremot var proppfullt för mycket folk, för min smak, så jag tog bussen hem tidigt, väldigt tidigt för att vara mig. Ha en trevlig Söndag alla fina XXX

Kyssas!

Hade en fantastiskt kul kväll med tjejerna igår. Sprang på en gammal kärlek, när vi stog bredvid varandra och pussades fick jag en känsla att jag bara ville kyssas. Naturligtvis skulle jag ALDRIG stå och hångla på lokal. En puss är gulligt, hångla offentligt tycker JAG ser billigt ut.

Tror aldrig jag har träffat nån som kan kyssas som han, det känns ända ner i tårna. En kyss säger så mycket, En riktigt passionerad kyss kan vara mer otrohet en om man skulle ha sex med någon. ( Om man har ett förhållande då vill säga)

Min föredetta och jag kysstes nästan aldrig, han hade verkligen inte tekniken. Blött söligt och allmänt otrevligt!

Jag har en teori: När man lever i ett förhållande och det börjar att gå neråt så tror jag att det är kyssarna som försvinner först! Ligger med varandra gör man även om man inte har det så bra i sitt förhållande, det gör många för att det ska bli lugn och ro. Men Kyssas är mer intimt och avslöjande vilken passion man känner.

Att kyssas är teknik, och som med allt annat så måste man öva på det.Jag kommer aldrig kunna ha ett förhållande med en person som inte kan kyssas igen. Så ta tillfället i akt och börja kyssas mer för det är härligt!






...olle

som jag har väntat, längtat och även letat...
det var du som värmde mig när jag frös, omfamnade mig när jag var sjuk, fick mig att alltid känna mig fin oavsett.. misste dig ofrivilligt för flera år sedan och sedan dess har jag sökt utan att finna...

men så när jag var ute på stan i ett helt annat ärende så fanns du bara där, mitt framför ögonen på mig 
*min* olle... det gick inte att motstå, in i omklädningsrummet och när jag väl fått dig på så var det klart.. fan, jag som skulle köpa present till en vän och egenligen inte hade råd... och varför skall jag alltid hitta det dyraste, det slår aldrig fel.. men skit samma tänker inte göra samma misstag igen och inte handla och sedan gå i flera veckor och ångra mig. Så nöjd när jag gick ur affären med min olle... och ska man framhärda kvalité framför kvantitet så är det kanske på sin plats nu.. för olle är lika fin tvätt efter tvätt... och den här gången tänker jag INTE låta någon annan tvätta min olle... ;)


Vad ångrar man på dödsbädden?

Min stackars morfar ligger på dödsbädden 95 år gammal.....

läste precis denna artikel i aftonbladet.

Man ångar självklart inte det man gjort utan de man inte hann göra..

och att man fått leva som man själv ville ..stämmer så rätt ..läs artikeln.

 

Vad ångrar människor mest på dödsbädden?
Skulle haft mer sex? Rest mer? Blivit kändis?
– Nej, de flesta önskar att de hade haft modet att leva sitt eget liv, och inte anpassa det efter vad andra tycker, säger sjuksystern Bronnie Ware.

I många år jobbade australienska sjuksystern Bronnie Ware på ett hem där människor lades in under sina sista veckor i livet.

Inte uppfyllt sina drömmar

Hon pratade med sina patienter, och samlade in vad de ångrade mest med sina liv. Nu har deras samtal blivit till en bok, ”The Top Five Regrets of the Dying”.
– Det vanligaste var att de inte hade uppfyllt sina drömmar. De hade lyssnat på andra människor genom hela sitt liv och inte gjort vad de själva ville. De flesta människor hade inte uppfyllt ens hälften av sina drömmar, säger Ware till The Guardian.

Skrev populär blogg

Från början lade hon ut samtalen på en blogg, men den blev så populär att hon i stället skrev en bok. Hon säger att på dödsbädden ser patienterna sina liv ur en annan vinkel och att hon hoppas att människor nu kan lära sig av det.
För de manliga patienterna var det ständigt samma sak som återkom.
– De önskade att de inte hade jobbat så mycket. De fick inte se sina barn växa upp och fick inte tillbringa så mycket tid som de önskat med sina fruar, säger Ware.

Rädda för förändring

Den mest överraskande, enligt Ware, var att så många människor önskat att de tillåtit sig att vara gladare.
– Många förstod inte förrän på slutet att känna glädje är ett val man kan göra. I stället satt de fast i gamla hjulspår. De var rädda för förändring, fastän de ändå visste att de längtade efter att få skratta på riktigt och bara ha riktigt roligt.

Henrik Lundgren

Det ångrar vi människor

1. Uppfyllt sina drömmar, i stället för att lyssna på andra.
– Det här var det vanligaste av allt. Många hade inte ens uppfyllt hälften av sina drömmar, och tvingades dö med den vetskapen. De önskar att de levt sina liv som de själva velat, och inte det liv som andra förväntade sig att de skulle göra.

2. Inte jobbat så hårt.
– Varje man sa likadant. De missade sina barns uppväxt och hade velat spendera mer tid med sina fruar. Alla män jag pratade med ångrade djupt att de hade låtit jobbet ta så stor plats i sina liv.

3. Vågat säga ifrån.
– Många människor höll tyst för att inte riskera vänskapen med andra. Som ett resultat av det fick de alltid böja sig och fick ett mediokert liv, utan chans att bli den de verkligen hade kunnat bli. Många utvecklade en bitterhet över detta.

4. Haft bättre kontakt med vännerna.

– Det är först på dödsbädden som de flesta människor inser hur mycket de saknar sina vänner. Och under de sista veckorna av livet är det svårt att få kontakt med alla. Många av patienterna hade haft fullt upp med sina egna liv och tappat kontakten med sina vänner. Alla saknade dem när de dog.

5. Tillåtit sig själva att vara gladare.

– Många förstod inte förrän på slutet att känna glädje är ett val man kan göra. De hade stannat i gamla hjulspår och behållit den familjära säkerheten. Rädsla för förändringar hade gjort att de låtsades vara nöjda med tillvaron, fast de i själva verket längtade efter att få skratta på riktigt och ha riktigt kul igen.

Källa: The Guardian


Sara Varga

http://www.finest.se/SaraVarga


Vill bara säga att denna bloggen är bra!
Jag hittade den i dag när jag läste om hennes historia bakom hennes låt i melodifestivalen förra året
med spring för ditt liv....

Så bra låt och tänk vilken innebörd den har !!

Önskar henne all lycka till

Ha en go helg!!


Januari är äntligen över.....

Allvarligt talat hur kallt får det bli.....Tänker på mina dubbla hus som skall betalas ....:(

Jag misstänker att det är en januaridepression som slagit till. Januari är min sämsta månad. Men nu är det Februari...Oj...vad mycket bättre det blev.
Man skall vara glad för att familjen är frisk men fy.....vilken skruttig månad.
Skall man kanske strunta i Båtmässan och vara hemma istället.......tända levande ljus och krypa upp med barnen i soffan.....Ljus från YANKEE CANDLES kan ni köpa på SPOJL : St Sigfridsgatan
Hur har er Januari varit..... ?




Hur blir man en bra älskare?!

Hur blir man en bra älskare/kärlekspartner?

Jag har funderat på detta och kommit fram till att de finns 2 typer, en som levt i en eller flera längre förhållanden. Denna man/kvinna har lärt sig kommunicera och testa olika saker med sig själv tillsammans med sin partner, lärt sig vad hon/han tycker om osv... Något jag tror är viktigt för att kunna utvecklas och att bli mindre hämmad/rädd och då kan tala öppet om vad han/hon tycker om och även ta reda på vad den andra njuter av..

Sen har vi den andra Mannen/kvinnan som aldrig haft ett längre förhållande utan en massa korta romanser/one night stands och då kört på i sin bana och tror på sitt egna vinnande konsept. Denna person tror jag är fantastiskt duktig på flirt och att använda sin charm, eftersom de är de den har fått träna/öva på..

När jag väl kommit fram till detta kom jag på att de faktiskt finns en till "sort" och de är en mix av dessa två ovan!! En som haft längre förhållanden och en del korta romanser och som då på ett eller annat sätt fått se en och annan orgasm.. Forskning ger resultat! :)

Vad tror du gör en bra älskare!?

Supa/Sex!

Många killar som lever ett bra singelliv dricker alldeles för mycket alkohol. (Naturligtvis även tjejer)

När man träffar singelkillar som är 30+ som har levt singelliv en längre tid så tycker jag att deras sexuella drift avtar. Många av dom väljer att gå ut helg efter helg och dricka några glas för mycket och får dom hem en tjej är dom ofta för fulla för att kunna eller ens vilja /kunna ha det mysigt. Vinballe är så tråkigt!

Jag menar nu inte att man ska gå ut och skaffa one nights stand eller en KK, men jag tror att efter ett tag så försvinner driften och lusten då man dricker helg efter helg. Detta gör också att det blir svårare att ha en längtan till att stadga sig. Jag tror många helt enkelt prioriterar bort den driften i förmån för att kunna dricka.

Försök att skita i den sista drinken och ha kvar lusten. Sex får en att må bra i hela kroppen.

MER SEX ÅT FOLKET!








spelet mellan man o kvinna

Spelet/språket mellan man o kvinna är inte alltid lätt åt bådera hållen.

Tänkte bara närmast på mig sj som är i inledningsfasen med en man och vi träffas och känner mycket för varandra.
Dock är jag färdig för ett förhållande då jag skilde mig för ca 3 år sedan och har landat bra, medans han är ganska nyligen separerad och inte riktigt landat i sitt nya liv...
Men spelet är fortfarande igång... jag utsetts dagligen för spelet mellan man och kvinna... vi talar olika språk ställer olika frågor och svarar och menar så olika saker ..
Därför tycker jag att det är inte så dumt att läsa lite böcker om hur kvinnor tänker och även hur män tänker..
Det hjälper till att det inte blir så mycket missförstånd och tveksamheter i en ny som gammal relation!!
Visst får man ta dem med en nypa salt eller två :-)
Tips på lite böcker..
Män är från Mars, kvinnor är från Venus
17 typer av män & 15 typer av kvinnor : och vad de säger till psykologen

Mattias Lundberg

,

Anders Wahlberg

Jens Rydström

,

David Tjeder

Kvinnor, män och alla andra : en svensk genushistoria

Jan Berglin

,

Maria Berglin

Män är från Marstrand : kvinnor är från Ven Samlade teckningar om relationer
man kan köpa sina böcker på nätet
på adlibris.com

Snabb fisksoppa

Snabb fisksoppa är det bästa, det älskar mina barn!!
Jag brukar inte följa så mycket recept,  den här fisksoppan kom jag på när jag ville ha en genväg när man inte har så mycket tid på en vardag och barnen skriker - jag är hungrig vid matbordet!!
Räcker till 6 personer.
- lax 350gram och torsk 400gram  fryst eller färsk välj själv...
- 5 normalstora potatisar
- 3 morötter normalstora
- ca 1dl grädde
- keldas fisk och skaldjurssoppa
- halv burk creme.f
- 2 st vitlöksklyftor
- en halv citron att press i.
lite persilja till serveringen och nybakat vitlöksbröd så klart!! brukar köpa dem frysta vitlöksbröden.
börja med skala och skölj potatisen och morötterna-  små hacka i småtärningar.
häll på vatten ca 5 dl-1 lit i en stor kastrull
salta och i med potatis och morötter och vitlök, lite smör, salt, vitpeppar,svartpeppar, paprikapulver och ev fiskbuljong.
koka detta i ca 15 min på ganska hög värme... potatisen ska bli mjuk det gör inget om morötterna inte blir mjuka viktigast är att potatisen blir det.
dela fisken i små tärningar och i med det tillsammans med grädden ,keldas fisksoppa och creme f. nu ska det sjuda upp i ca 5-10min inte direkt koka och häll på lite mer salt om det behövs och dekorera med persilja om ni önskar det.
ibland lägger jag även i lite broccoli,det väljer man själv:-)

Smaklig måltid!

RSS 2.0