Sex med bilhandlaren!

 

                                                                          

För ett par år sedan träffade jag en man på facebook,(vi hade gemensamma vänner.) Vi började att chatta. Efter ett tag började vi sms varandra och senare prata i telefonen. Vilken konstig känsla att vara attraherad av nån man aldrig träffat. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre, utan stack efter jobbet till hans jobb. Han var bilhandlare.

När jag kom in var det som en blixt! Vi kunde knappt sitta och dricka kaffet och prata. Efter en stund insåg vi att alla andra hade slutat och gått hem, vi var ensama kvar. Vi beslutar oss för att fortsätta vårt samtal, men kommer bara ner och ska släcka ljuset då våra händer möts på strömbrytaren. Där och då fanns ingen återvändo, vi slet av varandra kläderna och hade sex på en av bilarna som skulle levereras nästa dag.

Så om du har en buckla i bilen, var inte sur det var en jätte häftig upplevelse!

Var med eller gå ur facebook

Vara med på facebook eller gå ur?
Många människor älskar facebook vissa avskyr det..
Jag använder facebook till mycket har både mina vänner, bekanta, gamla skolkamrater,:-)affärsbekanta där för mig är det ett mycket bra komplement i min vardag...
Dem som inte är med på facebook borde inte klaga på detta sociala medel, alla använder sina sociala medel som de vill.
För mig är det viktigt att det som jag skriver och lägger ut på facebook det kan jag stå för!! och att man måste tänka på att alla kan tolka vad jag skriver på olika sätt men jag är inställd med det och att allt jag lägger på facebook finns kvar där forever ....
Men vi måste följa med i utvecklingen som kommer vara mer och mer webbaserat i framtiden...
så fram med era åsikter vad tycker ni facebook eller inte???
Hur tänker ni?

Har åldern betydelse?

Har åldern betydelse?
För mig har den inte det, jag träffat en +27 och har även träffat en man som är +50 och inser att det är personen i fråga som betyder något.
Blir man förälskad så har åldern ingen betydelse så underbart det är att få känna att kärleken är den samma vare sig han är +25 till +50 ganska stort spann därimellan gött att man inte låser sig fast vid åldern..

Härligt höstmys med ostbrinkan och en glas rött.....

Kl är bara runt 17.00 på eftermiddagen och mörkret är här, regnet och blåsten... Då kryper vi upp i våra soffor, umgås med barnen, sambon, partnern, vännerna.. December är en riktig mysmånad... Så hur många barn kommer inte födas om ca 9 mån..;).. Ja, för vad ingår väl i Myset..

För mig som singel blir e mest mys-sms med (Han).. Men de gör mig inget för hur mysigt är de inte att ha någon därute som lägger en tanke lite då och då på just mig..

Vi blir ofta lite deprimerade i höstmörkret men då undrar jag vad de beror på.. Ta dig in i stor Göteborg och se på alla träd, skyltfönster och all julbelysning som Göteborgs stad har lagt pengar på... De är oerhört vackert.. Åk upp till Ramberget och titta ut på vår vackra stad... eller Masthuggskyrkan.. Sätt dig på muren.. En ortoligt vacker utsikt.. Vattentornet i Guldheden... Ja, vi har en massa vackra ställen vi kan gå och se i vårt vackra Höst Göteborg som dessutom inte behöver kosta en spänn... Sitt inte bara hemma och mys, då blir de bara en massa godis, ostbricka och något glas.. De kommer kosta hälsan och de dåliga samvetet kryper sakta fram..

Bara lite jag ville dela med mig av... Kram på er alla<3
  


sex på stranden

Minns tillbaka när jag hade sex med mannen med stort H ..När vi älskade stannande tiden, hela min kropp och själ och hjärta fylldes med en underbar känsla, det går inte beskriva med det känns som en lätt berusning.Jag ville stanna här och nu för evigt!! kommer kanske aldrig mer få uppleva denna känsla!!
vi hörde vågorna ifrån havet slå mot stranden, solen var stark, likt våra känslor för varandra!!

tantra-sex på en söndag

Många tror att tantra bara handlar om sex. Det är inte sant. Tantra handlar om ett sätt att förhålla sig till Livet som helhet och sin partner i synnerhet. I detta kommer givetvis även det sexuella in, eftersom det är mycket viktig del i ett förhållande, men tantra handlar om så mycket mer.

 

Ett mål inom tantra är att bli starkare i sig själv, att kunna känna in vad som är sant för just dig så att du kan skapa ditt eget liv. Tantra är också utvecklade, både för dig som individ och för er som par tillsammans. För tillsammans kommer ni att kunna nå nivåer som man aldrig kan nå på egen hand!

Jag respekterar mig själv och min partner...

Det centrala inom tantra är att man hedrar sin partner och kan känna respekt för varandra. Detta är grunden i alla tantriska övningar och genomsyrar allt man gör i tantra både före, under och efter övningarna.

http://www.tantrakurser.se/tantra-kurs.html

Malena: Så når ni den perfekta orgasmen

Se varandra i ögonen. Ta det lugnt. Och dra ut på njutningen. Det är tantrasex.

-Den västerländska sexualiteten har blivit så mycket dunka-dunka. Och så ska det hela sluta med mannens utlösning. Alla skulle må bättre av tantra-sex,


Mina barn

Mina Barn är det raraste jag har!! de kommer alltid finnas i mitt hjärta och nära mig!!

Har min son varannan vecka och saknar honom så mycket ibland när han är hos pappa men nu när vi bara ses varannan vecka har jag mer energi och mer tålamod och blir en mycket bättre förälder, jag prioriterar honom till max när han är hos mig.
Det behöver inte vara till det sämre för barnen att man skiljer sig för många blir bättre föräldrar och bättre partner för nästkommande förhållande man går in i man tänker om och lär sig vad som är viktigt i livet...och framför allt prioriterar man till det bättre.
Gratisbild på Händer

kärleken till havet...

smögen 2011
Gratisbild på Kvinna på Smögen
http://www.fotoakuten.se

Älskar... älskar inte...

Sitter med blomman i handen säger; älskar... älskar inte , om och om igen.
Visst är det så att man vill bli älskad och att kunna älska...http://www.fotoakuten.se

Jag är Singel för sjutton......

Jag satt med en nära vän och pratade om singellivet i helhet. Vi var båda helt överrens om att de inte är en dans på rosor, men man kan göra de till en fantastisk tid som man senare i livet kan minnas och njuta av.

Singellivet för MIG står inte för en massa sex, drugs and rocknroll. Utan mer för den tiden jag skulle lagt på min partner lägger jag mer på mina vänner, träffa nya människor och de äventyr jag skulle tillbringa med min partner gör jag då självklart med vänner istället. 
En väninna pratade om att hon har mer sex i sitt singelliv än som gift/sambo/förhållande.. Men de kan JAG inte alls hålla med om. Jag har helt klart haft mer sex när jag vart i ett förhållande än nu. Sex är väl inte allt i livet även om vi ALLA är eniga om att vi alla tycker om de och inte kan se något negativt i de. 

Men utan att skriva en roman som jag märker detta lätt kan bli så ska jag komma till de jag faktiskt vill prata om. Jag möter män, fikar, lunchar, går på bio, äter på retaurang eller bara umgås ute i vimlet. Vissa av detta män tror att efter 2 restaurangbesök och några samtal kan börja ställa krav eller ifrågasätta varför jag inte tillbringar ALL min lediga tid på dem. Detta är något jag och min nära vän pratade om och som vi båda varit med om. Så de jag vill säga är: 

Jag är fortfarande singel, Eller hur!??.. Så jag gör vad fan jag vill!!!!... ....så försök INTE styra mig, då du vet vart dörren är!!..




Mr minitaxi

Ägare av Minitaxi mötte jag på incontro igår,
Mycket trevlig man och jag kan verkligen rekommendera minitaxi, alltid snälla och trevliga chaufförer och de är mycket prisvärda!!

Jag skall bara fixa en grej i köket.....

P.s Glamoskramas nya Bokcirkel....Välkomna !


Avslutade precis denna bok i går kväll. Mycket berörd....det händer aldrig mig tänker de flesta. Tänk er för ni som dricker ett glas vin varje dag....1 blir gärna 2 och 2 blir 3.....En spiral som trappas upp. Man kan skylla på alla runt omkring. Hoppas innerligt att inte det är självupplevt av Moa Herngren.

En trovärdig och stark roman om en kvinna som super bort sitt liv.

Ingrid är 35 år och är ensamstående mamma, hon arbetar på ett daghem och har precis avancerat till föreståndare där. Ingrid dricker vin, mycket vin. Hon lyckas ganska väl med att dölja det för sig själv och sin omgivning, men dottern är inte lika lätt att lura. På jobbet blir hon motarbetad, närmast mobbad, av sina tidigare arbetskamrater, numera underordnade som inte kan förstå att det var Ingrid som fick tjänsten som föreståndare. Utanför jobbet försöker hon hålla ihop ett liv som hon sakta men säkert tycks tappa kontrollen över ju mer hon kämpar för att inte göra det. Hennes sjuåriga dotter vill bo mer hos sin pappa trots att Ingrid tycker att hon har gett henne allt vad hon vill ha och lite till och på andra sidan stan ligger en alkoholiserad mormor på knä i badrummet och kräks upp gårdagens Rioja när ingen ser. Det är tufft, vilket ytterligare motiverar ett glas vin när Ingrid kommer hem. Ett gömt glas i kryddhyllan när Ingrid steker blodpudding med bacon en vanlig tisdagskväll för att döva smärtan och hon får den lilla flykt in i dimman som hon behöver för att orka vara den hon tror att hon måste vara en dag till.

Moa Herngren har skrivit en grymt trovärdig roman om en kvinna som till synes viljelöst super bort sitt liv. Det är smärtsam läsning med hög igenkänningsfaktor. Dramatiskt, spännande och rått.

Ha en riktigt trevlig Fredag XXX




Mitt X vill ha sex!

Mitt X har det nog inte så kul hemma! Han tycker att vi kan ha sex, då är han inte otrogen tycker han. Vi har haft sex så många gånger innan så en gång till spelar väll ingen roll......

Får avsluta detta inlägg med ett citat av en god vän: "Gräset är inte grönare på andra sidan, det är lika brunt........

Trevlig helg!

Till er som jobbar mycket!!

Läste detta på fb och blev mycket berörd! <3 
när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. ... Sonen: Pappa får jag fråga dig en fråga? ... ... ... Pappan: Ja, vad är det? Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? ... Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt.
Sonen: Jag vill bara veta, berätta va du tjänar i timmen...! Pappan: Om du absolut vill veta de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Sonen: ohhhh :( få......r jag 50 kr? Pappan svarade förbannat:
om den enda anledningen till att du fråga är att du ska få låna pengar för att köpa något fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum!
tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt var dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren.
Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga.
Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka: kanske va de något som han verkligen behövde dom 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar Han gick till pojkens rum och öppnade dörren.... Sover du, min son? Frågade han Nej pappa, jag är vaken.
 Jag har tänk, kanske va jag lite hård mot dig innan, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig, här har du dina 50 kronor du frågade om!
Pojken satte sig upp och log, "åååhh, tack pappa!" så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar. Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen.
Varför ville du ha mer pengar när du redan har?!! frågade pappan. Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa: "för ja inte hade tillräcklit men nu har jag! pappa jag har 100 kr nu kan jag köpa en timme utav din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! Var snäll att komma hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig!. Pappan blev förkrossad. Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom.
Detta är bara en påminelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dom som verkligen betyder nåt för oss , dom tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar. Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten i resten av deras liv !!!"

kaffe på sängen

oh min goa brorson ska bo hos mig nu i två veckor och han är elektriker,lärling han gick upp tidigare än mig och han kokade kaffe till mig ...så underbart!!!
Vaknade upp till en go kopp kaffe ..de är livet nu har min dag börjat på topp!!
Ha en underbar dag!

ikväll hände det....

Ikväll kom det en stilig man till mig klädd i kostym välkammad och luktade gott!!
tände lite ljus i vardagsrummet mysfaktorn var ett faktum.
vi slängde av oss kläderna och hade fantastiskt sex!!
kan livet vara mer underbart??

sanningen bakom otroheten

Sanningen bakom otroheten är ganska enkel...  många gifta par är gifta fast dem inte älskar varandra,De lever ihop för barnen och för pengarnas skull...
Så börjar några av dem bli otrogna vill ha både kakan kvar o äta den...inte schysst mot någon av parterna tycker jag....
sen är ingen perfekt men det sker så mycket i stor utsträckning... När jag var gift såg jag aldrig detta men när jag blev singel fick jag lära mig hur det egentligen ligger till....otäckt....

Jag känner mig väldigt besviken över hur de gifta männen flörtar med oss singelkvinnor och sedan när man blir förälskad i dem så drar dem och säger - Jag kan inte skilja mig av olika anledningar. tex för barnens skull.....

Man ska inte ta varandra för givet utan prata mer med varandra om hur man känner för varandra
typ som en kärleksbarometer man tar tempen då och då... väldigt viktigt!!

Jag vill gärna träffa en man som kommer betyda mycket för mig och att vi kan samtala om våra känslor och förstå att ingen är perfekt, förstå varandras frihet och fritid o vänner.

Jag vill verkligen inte leva ett 8-17 liv igen.....

I´m fed up!! måste leva lite galet man vet aldrig hur länge man lever.
Vill känna pulsen pulsera och bara vara härligt glad , kärvänliga emot varandra ,respektera varandra är a och o!!


En plats i h....

Det finns kvinnor och det finns män.

Vi lever ofta i par av olika slag och oftast har vi vänner runt omkring oss.

Vänner kan för vissa betyda allt för andra mindre, jag vet att alla har ett behov av vänskap.

För oss kvinnor finns det ett eget språk, ett språk som inte män förstår. Det är typiskt kvinnospråk. Känslor har stor betydelse för de flesta kvinnor.

Fick utav en klok kvinna reda på en sak för ett tag sen som jag inte kunnat släppa!

DET FINNS EN PLATS FÖR KVINNOR SOM INTE HÅLLER IHOP!!!!

HELVETET HETER DET!!!!

Dock finns det ett paradis i himlen dit vi kvinnor kommer som håller och stöttar varann. 


Projektledare

Mamma fortfarande familjens projektledare

I de svenska hemmen är det fortfarande mammorna som drar det största lasset.

För att få vardagen att fungera. När det gäller att till exempel vara hemma med ett sjukt barn, hämta och lämna barn till skola eller fritidsaktiviteter, ordna med barnens matsäck eller gå på föräldramöten är det mammorna som tar betydligt större ansvar än papporna.

Nu skall jag inte bara vara projektledare hemma utan "Jag har köpt ett eget hus...." Ett alldeles eget renoveringsobjekt ...det verkar helt sjukt galet att göra detta tycker folk. Kan förstå dem,  men jag vill ha ett hus, vill ha det på mitt sätt, inredning och form har jobbat med inredning i 10 år och tycker att det skall bli spännande att vara projektledare.......Haahehe
Så mina bloggdagar kommer att handla om mitt renoveringsobjekt. Före och efter bilder kommer snart ;)





Disco på lunchen

Lunchbeat har slagit igenom även här i Göteborg,
De håller till ca 1 gång per månad hos Da Matteo ägaren Patrik och jag pratade lite och han verkar tycka att det kommit igång rejält!!


Härligt kul och engergivande kan jag hålla med om det är andra gången jag går dit :-)



Det är andra gången i år och det kommer blir fler säger han,
Nästa tillfälle är den 15 dec kl 12-13 då är alla välkomna att komma o dansa och äta idag serveras det en linssoppa med bröd och kaffe för 60kr

Mycket gott tycker jag som åt detta idag perfekt och snabbt går det man sitter på utsidan och idag var ju vädret underbart igen trots stt de är nästan december...

http://www.damatteo.se/files/torrefazione.html
De finns på Magasingatan 17.

bee there next time :-)

Rensa bland vänner!

Vänner kommer och går i ens liv, det är en naturlig bit av livet. Vissa vänner hänger man med för att man är i en viss fas av livet. Vem kommer inte ihåg mamma träffarna på cafe när man precis fått barn? Dom hade inte jag något mer gemensamt med en att vi just fick barn samtidigt. Och ska man vara ärlig är det tur att det finns just sådana grupper, för inte orkar en utomstående höra på ointresanta saker om hur barnen äter, skiter och sover!

Jag har en del barndomsvänner kvar, vilket är helt fantastiskt! Dom vet allt om en och älskar en vad som en händer. Man känner aldrig att man måste ringa dom varje dag utan dom bara finns där när man behöver dom. Det är en förmån att ha dom i sitt liv.

Sen har man sina facebook vänner, idag finns väll ingen som har under 100 st. Hur väl känner man dom? Om jag har träffat någon person som jag känner att jag gillar brukar jag alltid lägga till dom. Man vet aldrig när och hur man kanske vill ha tag i den personen igen och då är det enkelt att bara skicka ett hej på chatten.

Sen kommer man till dom riktigt viktiga vännerna. Dom är ju bara ett fåtal. En riktig vän är för mig en person som jag sätter mig själv bakom för att kunna se till att den personen har det bra. Det gör extra ont när en sådan sviker en!

Jag hade en sådan vän tidigare som jag ställt upp för sååå mycket. Jag verkligen krattade hennes väg jämt och ständigt. Hade hon kärlekssproblem så ältade man, hade hon ekonomiska problem betalade man och fick aldrig tillbaka ett öre, var hon osams med någon ställde man sig bakom och hamnade själv i skottlinjen. Shit va stryk jag tog för hennes räkning.
Det kom en dag då jag faktiskt behövde henne, va hände då? INGENTING!!! Måste säga att det värsta var att hon inte heller stog upp för att hon va en kass vän utan hon valde att helt enkelt bara skita i allt och stoppa huvudet i sanden.

Självklart förstår jag att det inte är jag utan hon som är den stora feloraren. Men det är klart man är ledsen. Någon man tyckt om som man trodde skulle ställa upp valde sig själv.

När man som jag har passerat 35 och gått på en del törnar så vet jag vad som är viktigt i mina väskapsrelationer. Jag var ledsen häromdagen, det tog ett par minuter så hade jag ett par av mina vänner här och tog hand om mig, lagade middag och pysslade om mig, och dom som inte var här dom ringde vid upprepade tillfällen för att bara höra om man var ok. Jag har fått möjligheten att träffa så mycket fantastiska människor där tjejerna i Glamoskråma är några utav dom viktiga människorna, jag hoppas ni andra oxå vet vilka ni är. Tack för att ni finns!

Riktiga vänner är den största rikedomen en människa kan få ha i sitt liv, så se till att ta hand om era vänner!


Vill du gifta dig med mig?

När jag separerat träffade jag efter ett tag en helt "fantastisk" man. Han gav mig så mycket som jag hade saknat i min tidigare relation. Passionen var så stark att vi inte ens kunde titta på varandra utan att kyssas och ta i varandra. Det spelade ingen roll var på jorden han befann sig, han fick mig ändå att känna hur mycket han saknade mig och åtråde mig. var fanns haken i detta då? Jo han var gift!!!
Detta kunde ju naturligtvis inte fortgå, vi kom till dagen då han helt plötsligt frågade, GIFTER DU DIG MED MIG OM JAG SKILJER MIG? Där stog jag och var jätte förälskad i en man som uppfyllde allt som jag så mycket ville ha i mitt liv.
Mitt svar kom faktiskt blixt snabbt, ALDRIG! Varför skulle denna man vara mig trogen om han aldrig vart sin fru trogen? Jag tycker det är helt fantastiskt att människor kan ha tron att dom är så mycket bättre att just dom kan förändra en person som har ett visst betende.  Nån dag kommer ju även vårt liv hamna i den slentrianmässiga vardagen, hur skulle jag då kunna lita på att han inte uppvaktar en ny kvinna på samma sätt som han uppvaktade mig?
Alla får göra sina val och stå för dom, men jag tror: vill du veta hur din framtid kommer bli med en partner, kolla tillbaka och kolla efter hur dom behandlat sina fd. Där har du din framtid, kan du leva med det, så KÖR!!

dans på baren!!


Glamoskråma!!


Glamoskråma!!



vår bästa dj på lipp den 17/11


bara vän vad menas det??

Att bara bara vän vad menas det???
För mig är bara vän --dödsstöten för all framtid......
Då finns det inga känslor för att utveckla en relation......
Vad tycker ni om ordet;  bara vara vän??
Fick höra nyligen ..men vi kan väl vara vänner iallafall ??
Ja vi är ju inte ovänner iallafall men vi kommer inte bli vänner vänner ...
Jag har redan vänner och de ställer upp på mig i vått o torrt! Love you all<3
Det är vänner... men kanske menar "någon" att vara vänner menas.. bara ytligt,träffas ibland ute i vimlet... jag kallar det inte för vänner då är man bara bekanta...
För att bli kallad vän för mig är stort!!
Love you all och jag önskar er en härlig lördag med mycket sex och kärlek!!
Atjooo(fuck me)ooooo :-)
Karta över vänner - Olika typer (Friends)

bilder ifrån vår glam o skråma kväll på LIPP

Gå in på vår facebooksida där finns massor med bra bilder ifrån kvällen
Önskar er en super trevlig kväll!!

Att följa modet år efter år...

Jag och en av tjejerna satt precis och pratade i telefon och som ni vet kan vi gå igenom femhundraelva olika ämnen på en kvart och så var de även denna gång. Vi kom in på förlovning av någon underlig anledning och tanken väcktes inom mig. På 80-90talet var de guldring man skulle ha med ev någon diamant i vigselringen och nu på 2000-talet är de många som väljer vitguld/silver.  
När jag eller rättare sagt OM jag hamnar i denna situation i framtiden kanske man ska ta en av varje så jag kan byta efter vad jag har på mig... 

Eller om jag är lite extra kärlekskrank om några år använda allihopa (något som jag kan tänka mig kan vara på modet i framtiden).. =)>


Succé

Lipp är bara det mest fantastiska som finns på avenyn!!
Igår rockade vi loss och dansade på baren!! hela stället lyfte och vi dansade och partade till långt efter stängningsdax folk ville inte gå hem de hade så kul!!

Tack alla ni som var där igår och förgyllde vår kväll utan er hade vi nte haft så kul!!
Succé är ordet för igår!!

bilder kommer senare...håll ut!!



vi fixar oss inför kvällen!!



så taggade är vi alla inför ikväll

Brasserie Lipp
varmt välkomna dit ikväll!!
vi kör grym musik som kommer spruta ut ur högtalarna och supergoa KM som sälj i baren .
Be there!! ifrån kl 22 ,tidigare om ni vill äta så klart!!


en wrap min lunch

mmm va gott nu blir det lunch en kycklingwrap ...
värmer upp för ikväll på LIPP!!


klädval

mhm undar vad jag ska ha mig idag ?... jag klär mig alltid efter humör på morgonen ,
vissa människor lägger fram kläderna kvällen innan....
Där ser man vad olika vi är .. kul är väl det...

idag blir det sexiga underkläder ifrån victoria secret...(uppskattad gåva, ett litet tips  :-)

klär mig gärna i rosa för ikväll blir det våra glamoskråma tshirts som är rosa!!
upptill blir det en sexig kjol och en snygg skjorta idag...

Ligg med din partner annars gör någon annan det!!

Undrar ibland hur lite gifta ligger!!??
Tänk vad livet kan erbjuda ??
Haft sex med en gift man - visst var det härligt!!
Jag somnade gott men gjorde han det??





LIPP

Vi verkligen älskar Brasserie Lipp, inte bara surret som är fredag och lördag utan att bara slinka in en vardags kväll och sätta sig i fönstret och äta deras fantastiska Carpaccio. Eller varför inte sitta ner i baren och tjata med deras trevliga personal över ett glas vin!

Vi gillar det så mycket att vi tillochmed har fått en egen kväll!!! Det ni!!! Nu på torsdag kommer hela Glamoskråma ha en helkväll på Lipp. God mat ska ätas och sen kommer vi var värdinnor. Detta innebär att det är vi som kommer välja musiken, så snälla kom och dansa med oss. Det är vår drink som kommer serveras ( ja, det finns annat) i baren. Har ni aldrig druckit en KM så är det på tiden!

Så stäng av tvn och ta dig in till LIPP. Boka ett bord och skit i att laga middag hemma. Unna dig en kul vardagskväll på trevlig restaurang med massa trevliga människor.

VI SES!!!!!

Den nakna sanningen!

Gick igenom gamla anteckningar från förr, så jag tänkte dela med mig av ett utdrag:

Vi skulle på fest till grannarna. Jag hade halvt stressat ihjäl mig för att hitta en klänning som skulle passa in i sällskapet, trots att det är grannarna som man träffar varje dag så är detta väldigt viktigt. Hittade en svindyr i den ”rätta” butiken. Hm, får nog dra på korsetten så magen hålls in, inte bara viktigt att vara rätt i detta sällskap man ska fan vara smal också. Sen var det dom skyhöga klackarna som skulle på, sist men inte minst allt piff! Man visste att man blev synad och kommenterad om precis allt. Inte just där och då, för när man träffades så var ju allt så fantastiskt och trevligt. Men man ville ju inte gärna ge dom för mycket att prata om när man inte var i rummet. Det var ju det alla gjorde, prata om dom som inte var där.

Jag skyndade mig på förmiddagen för att hämta humrarna vi beställt, naturligtvis ska man äta svensk hummer naturell med champagne till förrätt. 3000 kr gick det på! Även vinet till huvudrätten låg på vår lott, (märkligt när jag tänker eftersom det faktiskt var knytkalas) inte kommer man med nått bag in box här inte, dyrt ska det vara! Spelar ingen roll hur full man blir och bär sig åt, bara blir man det på dyra exklusiva viner. Och just full och otrevlig det var så min sambo skulle vara denna tillställning.

Alla runt omkring oss såg min sambo som den roliga killen som alltid var fullast och gladast på festen som bjöd flott på sprit till sina sk kompisar. Undrade många gånger vem som faktiskt var hans riktiga vänner och vilka som gärna hängde just för att man var "rätt". Inte visste jag att detta var frågor jag skulle få svar på inom de närmsta månaderna. Undrar om jag hade agerat annorlunda den där festen som blev min sista i det gänget om jag vetat det jag vet idag?

När jag idag tycker att livet är tufft mot mig brukar jag fråga mig själv om jag skulle vilja tillbaka till mitt gamla liv, och utan att tveka så är svaret NEJ!

Vilka uppoffringar jag gjorde! Idag kan jag istället tycka det är tragiskt vad man accepterar bara för att få tillhöra ett visst "gäng". Idag skulle jag aldrig vara kvar hos en man så som jag gjorde i många år för att få behålla min sociala status och den ekonomiska situation jag levde i. Jag skulle heller inte låta den jag väljer att leva med bete sig hur som helst. Nu ser jag till att alltid kunna klara mig själv, samt att finna glädje och harmoni i helt andra värden.

Jag tror att allt som händer i livet har en mening och att man får dom människorna omkring sig som man behöver och förtjänar! Jag är så tacksam för alla er som jag har runt mig, men även tacksam för dom jag inte har runt mig. Jag är säker på att som man behandlar andra så blir man själv behandlad.

Så Kärlek till er som finns vid min sida, utan er är jag ingen!

Grattis alla pappor och stand ins på eran dag!

Idag är det alla pappors dag, men är pappa något man blir eller är det en titel man förtjänar?

Jag brukar säga att man som föräldrar måste älska sina barn, men som barn behöver man inte älska sina föräldrar!

Som barn har man en försvarsmekanik och man älskar sina föräldrar vad dom än gör, men när man blir äldre så kan man faktiskt göra ett aktivt val. En av våra vänner skrev på facebook nått väldigt fint: "har man inte det bästa orginalet så får man skaffa sig världens bästa stand in".  En härlig tanke tycker jag! För att vara mamma eller pappa handlar inte alltid om att det ska finnas blodsband utan att det ska finnas känslor och engagemang.

Jag som kanske inte gjorde det bästa valet när det gäller att välja pappa till mina barn kommer vara väldigt nogaräknad den dag jag släpper in en man i deras liv. Jag önskar verkligen dom världens bästa stand in. Om jag någonsin ska börja om och skaffa fler barn kommer jag defenitivt göra en ordentlig analys om hur bra pappa dom kommer bli för det tycker jag alla barn är värda att ha, Världens bästa pappa alltså!!

Så GRATTIS alla fantastiska pappor och Standins därute, hoppas ni blir firade som ni förtjänar. Jag ska fira min pappa som på alla sätt vart en fantastisk pappa!






                                                           

                                                           
                                                                             
                                                                    


mitt livs historia del 2

Förlovning festen var bra och alla var lyckliga nöjda med festen, jag var inte glad fick spela teater för jag tvungen till det.
Alla sa grattis och önskade mig lycka till med den mannen jag skulle gifta mig med. men ingen ville veta vad jag tyckte och ingen frågade heller dem trodde att det var det jag ville!!
Jag var bara 16 ½ år visste varken in eller ut....
Dagarna gick han kom och gick  och gav mig dyra presenter jag hade en hel guldaffär till mitt förfogande en present till mig.. jag kunde haft egen chaufför och betjänter hemma om jag ville.
Han var jättesnäll emot mig men jag älskade inte honom ..
Vi gick på en massa galamiddagar med kända och rika människor han kunde stänga en hel resturang /disco för en egen privat fest.
Och varje gång jag sa till honom att jag inte älskade honom log han bara emot mig och sa att du kommer älska mig någon gång.
Han köpte mig mer dyra presenter och jag sa till honom att du kan inte köpa min kärlek..
En dag bjöd han ut mig på en restaurang han kom med sin private chuafför han stängde hela restaurangen och vi var själva där ville han fria till mig själv!!!
Han hade med sig en fet diamant-
jag sa nej till honom och förklarade för honom att jag inte älskade honom och han inte kunde köpa min kärlek .. jag lämnade alla presenter på bordet till honom som jag fått tidigare och lämnade honom på plats!!
När jag gått därifrån ifrån och skulle gå utanför dörren- skrek han jag kommer inte tillåta dig bli någon annans!!
Tog en taxi  hem och började BRÅKA MED MIN MAMMA OCH PAPPA - dem skrek och sa att jag vanärat dem och jag skrek till dem -hur kan ni göra så emot mig!!
Det gick ett par dagar och jag pratade inte med nån i familjen.
Då kom min blivande man och grät och lovade mig allt igen!! jag kan skriva alla tillgångar på dig så att du känner dig trygg han ville bevisa hur mycket han älskade mig.
Jag förklarade för honom att pengar betyder inte allt man kan inte köpa kärlek och jag är ung och måste lära känna dig mer... jag har inte dem känslorna idag.
Jag är bara rädd och ung vill leva mitt liv!!
Men hemma var det kaos det var ingen bra stämmning och de tänkte på mitt bästa men jag var inte den personen som kunde gifta mig för pengarna SKULL!!

din sko!!

oh.. fick ett sms oh tänkte jag och det pirrade till i magen.men..............det var ju ifrån din sko.. vi har rea bla lba...
Vem vill ha ett sms ifrån dem?? nej va sur jag lev dårå...
älskar skor men.... ville ju ha från MR X..
kanske ska köpa några skor iallafall och trösta mig med ??

111111- gifter sig vår vän i domkyrkan!! <3

<3 <3 <3Idag är det en speciell dag vår vän gifter sig idag i domkyrkan kl 11,11 <3 <3
Grattis och många lyckönskningar till de förälskade ni finns i våra tankar.


Nästa år är det kanske vår tur att gifta oss i domkyrkan
121212, kl 12,12

är singel idag men finns det någon frivillig så maila oss!


Tålamod....

När jag var liten tyckte jag att tiden gick så långsamt .. jag hade verkligen inget tålamod ..oh jag minns det som igår .. hade jag fått en tanke i mitt huvud kunde jag inte släppa den förrän jag fått eller gjort det jag ville....
när jag blev tonåring blev lite lite bättre men ända de är svårt det där med tålamod...
Nu sedan jag fått barn har min tid gått så fort ..fattar inte vart tiden tagit vägen..
 
Jag har vuxna barn idag vad hände!!??
och mitt tålamod idag är så mycket bättre och tiden går så fort... de gäller att vara aktiv och leva här o nu annars springer livet förbi...

Som vi säger jämt
BÄTTRE ÅNGRA DET MAN GJORT - ÄN DET MAN INTE GJORT!!


När jag blir gammal ska jag kunna berätta för mina barnbarn och mina gamla väninnor på ålderdomshemmet alla roliga händelser som jag varit med om .. som sagt jag vill fylla min tid med kärlek,barn ,vänner och massor med bus!!!

Väntan!

Finns det nått jobbigare än väntan?

Sitta i bilkö och vänta eller stå i kö och vänta, någon som vart på Burger king på Liseberg? För att inte prata om väntan på apoteket! Måste vara den yrkesgrupp som är minst stressade. Självklart förstår jag att det måste göras ordentligt, men hämta ett paket alvedon kan man faktiskt göra i annan takt än ultrarapid.

Sen kommer man till väntan när man vill ha ett besked. Den stressen när man gjort en jobbintervju och vet att man gjort så gott man kan och måste vänta på besked. Dom dagarna segar sig verkligen fram.

När man träffat någon och väntar på att han ska höra av sig, den väntan är ju ganska mysig men ack så jobbig.Tycker att man faktiskt ska se till att höra av sig ganska så snabbt så man slipper gå att fundera. Det där med att vänta och verka svår, det går helt bort i min värld.

Nä jag vill verkligen dissa väntan!



PW eller morgonsex?

oh!! imorse hade jag valet mellan en pw och lite morgonsex...:-)
valet var svårt!!:-)
vad tror ni`?



vem skriver vad i bloggen?

Ett glatt tjej gäng som gillar allt som gör livet lite roligare! Det finns lite skråmor men mycket hjärta och en stor dos sarkasm och självironi!

Ja nu har vi fått många frågor om vem som skriver vad i bloggen ??
vissa inlägg skriver vi avsändare på och på vissa ingen..
vi är 7 st kvinnor som skriver och vi skriver olika varje dag så fortsätt vara nyfikna vi avslöjar inget .... lite spänning måste det vara ju...

Jennifer, Viktoria, Leyla ,Linda ,Louise Monalisa ,Marie vi fortsätter skriva anonymt...

Massor med kärlek till er alla som läser vår blogg kommentera gärna våra inlägg det gör den mer levande
Kraammm!!



SEX som singel...

Det första jag tänkte på i morse var SEX.............Visst behöver man sex ibland eller ofta!!
Utan det skulle man ju inte må bra!!


jag vill gärna ha både ok.... en med kärlek &  bra sex....men det är ju så svårt att matcha verkar det som idagsläget..
Nu efter singel i 3 år har ju sexlivet fått ett rejält uppsving när man var gift kunde det kvitta ibland, samma man år ut o år in. man hade inte samma lust som nu när man är singel!!!

undrar om man nu kommer kunna träffa någon man vill ha sex med hela livet??

Länge leve SEX..



Lyckan kommer lyckan går......

När är man som lyckligast ? 
Jag var det ialla fall när jag väntade mina barn. Man har längtat och äntligen är man med barn......Den första tiden var ljuvlig tycker jag. Sedan blir man ju tröttare och tröttare och längtar att de skall komma ut. Det enda livet kretsar runt är barnvagn, säng, nya tapeter........I snitt lägger vi föräldrar 30 000 på ett nyfött barn i början. Det kan jämföras med en begagnad bil ........

En av mina favoritbloggerskor Snyggaste Magdalena Graaf som jag också beundrar mycket.... födde precis sin 4:e lilla kille alltså nu har hon 4:a pojkar.....med 3 olika pappor och det är så som vår generation börjar se ut. Många vill gärna ha ett kärleksbarn eller ett gemensamt barn om man träffar en man utan barn.  

Ett stort Grattis Maggan & Lycka till.

Så här kul skrev hon i sin blogg: magdalenagraaf.se....Rekommenderar er att följa henne. Underbar människa !!

Sitter och funderar på det här med alla ”stackars män”
Vad karlar över lag gnäller och grämer sig!
Jag är ju faktiskt oxå riktigt förkyld PLUS att jag sitter på världens största vuxenblöja, med ett totalt mosat arsle, eftervärkar från helvetet, ett 10cm uppluckrat bäcken, två stora megapattar på 10 kilo som dunkar av tyngden, värken och sugandet.





Länge leve kärleken men den kärleken som består är kärleken till barnen.

Gud som haver barnen kär se till mig som liten är vart jag mig i världen vänder står min lycka i guds händer....lyckan kommer lyckan går den gud älskar lyckan får.


En frisk höstpromenad...

Att röra på sig vet väl varenda kotte att man mår bra av... men de är extra viktigt att vi påminner varandra eller t.o.m sliter tag i våra nära och kära så vi kommer igång.... GÅ ut och ta en frisk promenad, prata och umgås... öka tempot något... bestäm dig för en timme eller kanske ett avstånd... Kör samma strecka/tid i 3 dgr... De är heeelt otroligt vad fort man kommer igång och nästan blir rastlös när man inte får de gjort...

Kom igen nu så kör vi.... Mot en hälsosammare livsstil... :))





Lycka vad är de?

Lycka vad är det?
För mig är det är att mina barn och jag är friska!!
Det är så mycket idag man vill göra men de viktigaste är ändå att man är frisk för då kan man alltid påverka sitt liv genom sin drivkraft!!
För mig är lycka när jag ger något till någon som blir glad,. att hjälpa någon annan att må bättre!! Det är lycka att få någon skratta och få hopp om att de kommer bli bättre :-)
Jag arbetar som säljare och vet att jag behöver ha mkt energi och även jag behöver fylla på min engerginivå då och då..
just nu är jag inne i period då jag gärna bara vill hem och återhämta mig ifrån allt socialt för det tar ganska mycket energi just nu att sälja och samtidigt ha haft en tuff period med en del kärleksstrul bakom mig... men jag vet att de kommer bli mycket bättre nu för nu har jag tagit ett steg ifrån mig själv och sett mitt liv objektivt och vet vad som ska göras och inte göras ...
Ett inre lugnt känner jag nu och ganska till freds med min situation...
<3 love is the best you can get!!
Give me your hand and i will give my heart <3

Vill ha romantik!



Tänk att det fortfarande finns underbar romantik! Detta plan flög över Göteborg för ett tag sen. Undra hur det gick?

Längtar efter att bli uppvaktad med blommor på jobbet, picknic i det gröna och bli masserad i olja
och bara känna att jag går på rosa moln!

Håller man inte på med sådant längre? I såfall skulle jag vilja slå ett slag för det!
Kom igen och gör nått romantsikt för någon nu, och glöm för katten inte mig!

Människor med stake imponerar på mig!

Hmm, det där låt väll kanske sådär, men jag menar det verkligen.
Dom flesta människor går bara runt i sin säkerhetszon, vågar inte chansa.

Hur många går inte omkring på ett jobb som dom inte trivs på för att man vet vad man har och inte vet vad som väntar. Det finns faktiskt inga ursäkter för att förpesta sin arbetsplats med dåligt humör för att man inte trivs. Man har ett eget ansvar för sin egen utveckling.

Hur många lever inte i relationer som faktiskt är rätt sunkiga för man inte vill behöva leva ensam och dra lasset som det innebär att göra slut på det?

Sen när det gäller att träffa nån i vuxen ålder kan man hitta hundra olika anledningar till att inte våga satsa och chansa på att det ska kunna bli nått bra. Man skyller på att man är på att man är i olika skeden i livet eller att man vill olika saker för man helt enkelt är för rädd att chansa, man väljer att starta en flirt men vägrar att ta ansvar när det väl gäller.

Självklart när man chansar kommer man gå på en och annan mina MEN det är det värt. Få människor ligger på dödsbädden och ångrar allt dom gjort, men flera ångrar det man inte gjort! Visst kommer du få en och annan skråma, men det läker. Sen finns faktiskt chansen att man vinner nått riktigt stort om man chansar!

Ett spännande möte igår fick mig att tänka alla dessa tankar. Nån jag inte ens hade en tanke på skulle ha så mycket stake tog över komandot och jag fick hänga med. En annorlunda riktigt häftig känsla. Nått som jag sällan vart med om, och när jag nu funderar över det i efterhand tycker jag det känns riktigt häftigt! Undra om det bara var en tillfällig stake eller om den kommer fortsätta! Ser verkligen framemot att få veta.

Ha en trevlig kommande vecka alla, och varför inte våga chansa? Du kanske vinner, och om inte så  finns plåster om du skulle behöva.




Möten från förr..

läser dagens krönika i GP och funderar på; vad det är som gör att man 20 år senare väljer att lätta sitt hjärta.. för vem var det bra? För han som äntligen blev av med lite samvete eller för henne som helt plösligt insåg att allt kunde blivit så annorlunda.. att dagens krönika kommer mig så nära har givetvis att göra med de sociala medier vi lever med och i idag, som gör möjligheten, risken eller chansen att träffa någon du kände för länge sedan i en annan tid så betydligt mycker större än tidigare.

Vad ska man berätta som man inte gjorde då... för egen del försöker jag välja det som jag åtminstonde tror är positivt för den jag träffar och som jag önskar att jag hade sagt till den personen redan då.. om jag nu ska öppna den dörren över huvud taget. Själv har jag stött på en del sådana bekanskaper under de senaste åren.. och hamnade i en sådan situation bara för några dagar sedan när jag blev påmind om en händelse under min skoltid som hade resulterat i en förmodad anmälan om kränkande behandling... en situation som jag helt glömt bort eller hade jag det egentligen.. jag sa till personen i fråga att jag inte alls kom ihåg men visst fan gjorde jag det.. jag hade bara inte lust att stå ute bland en massa människor och prata om det. Så jag valde att skratta bort och säga att nej, jag har inget minne av det där.. jag hade valt att begrava den situationen just på grund av att den gjorde mig illa, där och då...

Jag tror mig veta varför personen i fråga tog upp det, förmodligen av samma anledning som mannen i krönikan hade behov av att lätta sitt eget samvete, så hade den här personen också det eller kanske hade dennes barn eller någon annan i dennes direkta närhet råkat ut för något liknande nu... så igen när du träffar någon från förr, säg bara det där snälla sakerna som du inte hade mod till att säga då, bespara dom ditt dåliga samvete. Jag lyckas säkert inte med det själv alla gånger men jag försöker att tänker på det i dessa möten...
ha en underbar söndag för det tänker jag ha med mina nära och kära <3


Ångest inför.....

Ja, då är vi snart här då, när alla butiker smäller upp med överdrivet mycket julpynt, granar, allt glitter och myskänsla.. 

När jag var liten älskade jag julen, samma när mina barn var små och familjen var "hel" fortfarande.. men nu får jag ont i magen och jag får en ångest laddad känsla så fort jag tänker på julafton och allt vad de innebär.. Jag hade så gärna önskat mig att alla kunde fira den tillsammans med god mat, glädje, spel, kalle, choklade och tomte.. :).. 

men tyvärr så har mina jular de senaste åren vart ensamma eller så har jag arbetat för att fly från de jag inte kan göra något åt.. Jag hade nog velat ta med barnen på en resa till värmen eller till snön och umgåtts.. men ekonomin tillåter tyvärr inte de just nu... 

Den känslan är de inte bara jag som bär och vi vågar inte riktigt gå ut med de och prata högt.. man kan ju bli dömd som en Looser eller något annat jobbigt.. Förra året bjöd jag hem vänner som satt i samma situation, men tyvärr så kan jag inte de detta i år pga att jag ska arbeta..

Så hur kommer min jul se ut i år??....




what???

Tänker ganska mycket min situation och mitt liv just nu...
De finns så mycket bra i mitt liv- så blir jag kär i fel man........då rubbas hela min sans o balans,,,
what is this???
E de det här som är livet??
fy vad jobbigt hålla på att dejta och bli kär i fel person??
Jag är faktiskt trött på det ytliga spelet ute på krogen ..många är bara ute efter att leka och ha den eviga jakten
De är mycket ytliga tittar inte på insidan utan bara på det yttre...
En god vän säger att det är bara fula människor som säger att insidan räknas... okey... jävla vad ful jag är då.. för insidan betyder mer o mer för mig men samtidigt måste ju det yttre tilltala mig och att det klickar....<3
Idag är det en underbar fredag och mina kids kommer till mig och nu är det en mamma vecka <3 <3 <3
Ihelgen blir det bara mys och fotbollscup och hem till systermi och sitta framför brasan med en kopp te och prata om livets frågor... kan bli en liten sväng i skogen m hundarna oxå ...
Önskar er en mycket trevlig helg och massor med kärlek!!

Livet är härligt trots allt....

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd på att komma in...
Du får inte knacka på min dörr
              G
om du inte är beredd och komma in
            Am           G
du får inte göra om mitt namn
          F
och börja kalla mig för din.
            C
Du får inte vandra på min väg
         G
utan att visa mig ditt mål
         Am	           G
och inte stjäla av min godhet
        F                     G
för att fylla upp ditt hål.

                C
Och du får inte riva mina murar
        G
som jag omsorgsfullt har byggt
           Am           G
om du inte skyddar mina drömmar
       F
så att jag kan somna tryggt.

                C
Och du får inte ha mig som en dröm
             G
när jag vill va' din verklighet
            Am          G
du får inte säga att du hoppas
      F                G
om du inte tror du vet.

Dåligt samvete vart ligger det....?

Flera gånger om dagen kan det dåliga samvetet komma smygandes och skrämma en så magsäcken vrider och slår bakut. Detta samvete är förklarat som ett fenomen där kvinnan har störst % av åkomman...
Det är märkligt hur det går hand i hand med goda gärningar. Måste man göra goda Jävla saker hela tiden för att inte den där lilla röda figuren skriker i mitt öra så det sparkar i magen så jag tror jag är i vecka 34 igen.  Och räknar tillbaks men inser att gravid kan jag inte vara för det var minst 50 vecker sen som.... men det hör inte hit. Magen kan ju för fasen vara i vecka 42 då kom det kass

Dårligt samvete-goda gärningar ger gråa hår!
Min rubrik på löpsedeln, måste man ha högskoleutbildning för att förstå det? Nej, det räcker att vara människa.
Varför är min fråga varför inte gå runt med gott samvete och känna sig härlig hela tiden varför kan inte vi som vill få denna gåva.
Det ska jag önska mig av tomten i år!!!!

Förnuft o Känsla

Förnuft o känsla hänger oftast inte ihop... sa till min syster idag att detta känns nästan likadant som när jag skilde mig...
Sorgen ,känslor och förnuft blandat i en hemsk kompott.....
Jag kommer hem ...måste bara få andas ut och sedan på med träningskläderna... måste ut och springa ..springa ifrån mina känslor..
jag springer fort,fort...oh det känns lite bättre nu... liksom ett inre lugn....
kommer hem gråter lite men känner mig nu mer och mer bestämd .. jag har bestämt mig.. nu får det vara nog...
orkar inte känna så här.....
Jag förstår honom och har en tanke i mitt huvud som snurrar ....varför ??? männniskor gör saker , säger saker när dem är förvirrade ,urbalans, jag förstår detta har själv varit där.....
Har raderat allt ,kort,sms,allt ska bort ....
En liten dikt som jag bara kom på när jag tänkte på denna speciella personen ...

blunda... tänk att du ligger på en strand med mig ,vi håller hand , vår kärlek är lika stark som solen... solen bränns om vi inte skyddar oss...
solen börjar gå ner och vi sitter tät ihop och ser solnedgången,,,tårar rinner längs med kinden...
Jag är så glad att få uppleva detta med dig...
Ska vi bara lämna allt detta?
Det vore helt galet fel.....



Tiden läker ALLA sår... tro de eller ej...

För exakt ett år sedan föll mitt liv i spillror... mina tankar var negativa och jag kunde inte se ljuset... hoppet blev till envishet och jag vägrade ge upp... för kanske lite mer än 4 månader sedan blev de ett absolut avslut och jag kunde gå vidare.. idag är jag lyckligare än någonsin och jag ser bara ljust på framtiden...

Varför jag delar med mig av detta är för att jag vet ni är flera där ute s...om just nu i denna stund genomgår de jag gjorde den 1 nov 2010 och de negativa tankarna jag hade då.. Tiden läker ALLA sår.. även om man ibland inte vill tro de.. Jag älskar mitt liv och allt vad de innebär.. dagen har vart fantastisk och de var JAG som påverkade den.. påverka ditt liv som du vill att de ska se ut... De ÄR lättare än du tror!!!!... KÄRLEK!!!..


RSS 2.0