POLIS!

Jag anser mig defenitivt att vara en miljövän!
Jag Pantar mina flaskor, jag tar med mig barnen till återvinningsstationen och lär dom att man sorterar juice paketen i kartonger och plastlocken i plast kärlet. Man har ofärgat och färgat glas, man slänger metall i sina kärl och batterier på sin plats. Tidningar går i pappersinsamlingen  och ni vet väll att där får man inte slänga kuvert pga klistret som används i pappersinsamlingen utan det ska gå i vanliga soporna. Dock så har jag ingen lust att kompostera!!!!!! Tycker det är äckligt.
Jag är ganska nyinflyttad i en bostadsrätt där det defenitivt är ett generationsskifte på G, vilket gör att det finns en del "folk" som har lite mycket tid över. Den tiden använder dom till att vara SOP POLISER!!!!!!!
Döm av min förvåning när jag kommer in en dag och ser att någon har tagit upp min påse och skurit upp den i jakten på ett kuvert där dom skulle kunna spåra soporna till någon!!!!! Detta händer OFTA att man kommer in och ser en uppskuren påse stående uppe på kärlen.
Ja, jag kommer fortsätta att vara rebell i avsendet att kompostera, men vill faktiskt slå ett slg för att anstränga sig och börja återvinnna det som går att återvinna!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är inte kompostera att återvinna då ? Skärp dig Linda!

2012-01-18 @ 23:11:27
Postat av: Ellen

Eee...helt sjukt! Vi i Svenskar förväntas som vanligt på oss världsräddarhatten!



Bahaa...säger jag bara. Alla som någon gång råkar har rest runt lite i världen förstår att vår PK-mentalitet bara ligger 356 år framåt i tiden.



Förslag: Öppna kärringarnas påsar, läs deras post och återkoppla känsliga saker på lappar i tvättstugan.



2012-01-19 @ 01:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0