VAD ÄR GLAM Å SKRÅMA?????

Får ofta frågan, vad e Glamoskråma igentligen? Så jag tänkter berätta hur detta kom till.
I somras åt vi ofta härliga långluncher på Lipps uteservering. Av en händelse kom det upp ett samtal som handlade om tre tjejer som har ett tv program på tv3 play som heter Glamourama. Dom hade väl i nått avsnitt gjort nått mindre begåvat som vi diskuterade. All heder till dom, dom är troligen affärskvinnor och jag hoppas att det är en roll dom spelar och i självaverket drar in massa pengar på att spela just den roll som popcorn som dom gör.
Vi började då på skoj prata att om dom kan göra pengar på att blogga så varför skulle inte vi? Vi gillar ju glamour men vi kan inte direkt titulera oss med kroppar som 23 åringar, stora silikontuttar, botax fylda läppar och märkeskläder från dom största modehusen. Dessutom så har vi alla ett liv bakom oss, väldigt olika dock, men gemensamt är att vi alla har barn och har gått igenom en del för att bli den vi är idag. Det finns en och annan skråma så att säga.
Det alla kanske inte vet om oss är att vi alla är extremt drivna. Många kan säkert ha uppfattningen att vi är popcorn precis som jag satt och sa att tjejerna i Glamourama var.
När den här lunchen var färdig så tog det inte många timmar innan det fanns en blogg registrerad. Ytterligare några timmar senare fanns det en facebooksida. När det sen hade gått några veckor så insåg vi att vi ville synas lite till så då skaffade vi oss sponsorer så vi kunde trycka våra fina rosa tröjor. Det fanns dock fortfarande ett problem, ingen av oss kunde ju blogga!!!!
Problem är till för att lösas så det gällde bara att hitta en struktur för att nå målet. Vi satte oss ner och drog upp riktlinjer, och nu tycker åtminstonne jag att vi har kommit en bit på vägen.
2012 är målet att vi ska nå 500 läsare om dagen, så hjälp oss gärna med det.
Jag vet att det ofta spekuleras vem av oss som skrivit vad. Detta är något vi aldrig kommer berätta. Det är kärnan i att vi faktiskt vågar dela med oss av lite mer än om man hade gjort detta själv.
Följ med oss in i 2012, och skulle du själv vara sugen att skriva ett inlägg så skriv ett medelande i inboxen på fb. Vi kommer naturligtvis aldrig avslöja vem som skrivit, bara att det är en gästbloggare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0